Jedna Mbapeova devojka bila muško, a druga je bivša njegovog saigrača? Hit detalji ljubavnog života francuskog fudbalera! (FOTO)

12.12.2022

13:40

0

Fudbaler ih, navodno, ljubi obe i zato ispunjava stupce kako stranih, tako i domaćih medija

Jedna Mbapeova devojka bila muško, a druga je bivša njegovog saigrača? Hit detalji ljubavnog života francuskog fudbalera! (FOTO)
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia

Kilijan Mbape će krajem 2022. napuniti tek 24 godine, a već ponosno nosi „titulu" jednog od najboljih fudbalera sa Svetskog prvenstva. Čuveni strelac koji trenutno igra za Pari Sen Žermen, međutim, osim kao sportista i te kako intrigira i detaljima iz svog privatnog života, posebno otkako se šuška da ima ne jednu, već dve devojke.

Sa jedne strane se priča kako je u vezi s lepom Ines Rau, manekenkom poreklom iz Alžira, inače prvim otvoreno transrodnim Plejbojevim „plejmejtom", a sa druge se veruje da je u isto vreme u vezi i s Rouz Bertram, nekadašnjom izabranicom Gregorija van der Vila.

Zajedno, par je dobio dvoje dece, a tačku na svoju ljubav stavili su posle osam godina.

Ines

Rauova je pol promenila još sa 16 godina.

Po sopstvenom priznanju, oduvek se osećala kao žena zarobljena u telu muškarca. Danas, jedna je od najpoznatijih transrodnih manekenki. Osim što je prva „Plejbojeva" otvoreno transrodna lepotica, u novembru 2017. godine bila je i „Plejmejt meseca".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

 

Rouz

Bertramova je manekenstvom počela da se bavi sa 13 godina uz veliku podršku najpre majke, koja ju je bila i odvela do izvesne agencije za modeling prema njenim biografskim podacima. Poznatog fudbalera je, prema napisima brojnih stranih medija, upoznala baš na jednom od brojnih modnih događa koje svakako posećuje.

Sa Mbapeovim kolegom je osnovala porodicu, a imala je 17 kada je s njim stupila u kontakt. Živeli su u Parizu, Istanbuliu, a ćerka im se rodila u Torontu.

Kilijan, međutim, ni ovu vezu nikada nije javno priznao, piše tamošnja štampa, pa sve ostaje samo na spekulacijama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike