Đorđe David smuvao devojku Breda Pita: Zajedno su glumili u filmu, a u ono što je usledilo ni sam roker ne može da veruje!

09.12.2022

22:48

4

Holivudski glumac mu je nakon svega poslao poruku na pejdžer

Đorđe David smuvao devojku Breda Pita: Zajedno su glumili u filmu, a u ono što je usledilo ni sam roker ne može da veruje!
Đorđe David - Copyright Printscreen „Blic TV", Šou se nastavlja

Roker i član žirija muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'', Đorđe David, gostovao je kod Ljubomira Tozeva u emisiji "Show se nastavlja" na Blic TV, gde je otkrio da je jednom prilikom, davno, smuvao devojku Breda Pita.

Naime, kao student druge godine glume, Đorđe David je tada glumio u filmu "Tamna strana sunca" uz svetski popularnog glumca Breda Pita.

- Ja sam bio student glume na FDU tad, profesor mi je dozvolio tada da snimam film, iako je nepisano pravilo bilo da studenti do treće godine ne smeju da snimaju filmove. To je bio moj treći film, a Bredu Pitu prvi film. Pojavio se neki lik (Bred Pit) sa devojčicom, i naravno, tu istu noć sam ja sa tom devojčicom zaglavio bez problema - ispričao je kroz osmeh Đorđe David.

Printscreen „Blic TV", Šou se nastavlja
Đorđe David

- On je sada Bred Pit, a ja Đorđe David koji se bavi rokenrolom. Pokušao sam devedesetih kada sam bio u Los Anđelesom da dođem do njega, uspeo sam samo da dođem do njegovog menadžera jer je on planetarna zvezda - priseća se Đorđe David.

Ipak, slavni glumac nije ostao bez odgovora.

- Dobio sam poruku na pejdžeru, mada ne verujem da je on to pisao, gde je me pozdravio i da mu je drago što se ja toga sećam, da se on toga seća. Napisao je da će me kontaktirati i da ćemo negde sesti, popiti piće i popričati - ispričao je roker.

Profimedia
Bred Pit

Podsetimo, Đorđe David se nedavno našao na sudu sa nekadašnjim saradnicima i kolegama iz benda ''Generacija 5'', nakon čega mu je zabranjeno izvođenje pesama ove grupe. Roker se ovim povodom oglasio i istakao da su članovi ovog rok sastava sujetni.

Printscreen „Blic TV", Šou se nastavlja
Ljubomir Tozev i Đorđe David
(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike