Kolega tužio Đorđa Davida! Završili na sudu, roker izgubio: Sada će znati kako da se ponaša

09.12.2022

12:34

0

Roker sada jednu stvar više neće smeti da radi

Kolega tužio Đorđa Davida! Završili na sudu, roker izgubio: Sada će znati kako da se ponaša
Đorđe David - Copyright ATAImages/ A.A.

Đorđe David, popularni roker i član žirija u "Zvezdama Granda", dobio je tužbu od kolege Dragana Ilića Ilketa, frontmena "Generacije 5".

Kako se navodi, rokeru je sada zabranjeno da izvodi pesme ove grupe, a iako nisu želeli, stvari su morale da se reše sudskim sporom.

24sedam/Goran Sivački
Đorđe David

- Došlo je do tog sukoba jer je on svoj program bazirao na muzici "Generacije 5". Mi to nismo hteli da tolerišemo jer, u krajnjoj liniji, niti nas je pitao niti bismo mi to dozvolili. Nažalost, slučaj je završio na sudu i mi smo dobili taj spor -rekao je Ilke za Svet i dodao:

- On sada zna šta treba da radi i kako da se ponaša. Ništa lično. I dalje kažem da je on dobar pevač i da je doprineo bendu koliko je doprineo. Otpevao je taj veliki hit, ali ovo je posao i od toga se zarađuju pare. Nećemo da brkamo ljubav i posao. Sud je rekao svoje, i nadam se da on poštuje odluku.

ATAImages/ A.A.
Đorđe David

Podsetimo, nedavno je Đorđe David govorio o rokerima i narodnjacima, te pohvalio to što se pevači narodne muzike uvek podržavaju.

- Ulaskom u "Zvezde Granda" shvatio sam foru. Narodnjci iako ne razgovaraju i ne podnose se međusobno, kad je posao u pitanju stanu jedno iza drugoga. Vrlo razlikuju privatno i poslovno. Mi rokeri kao da smo se posle ovog rata povukli i razmišljamo da je lova jedini bog. Bili bismo spremni da sklonimo svog kolegu ili mu kažemo nešto iza leđa samo kako bismo došli do svog prostora i love - rekao je Đorđe David tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike