Anđelina Džoli uhvaćena sa najmisterioznijim sinom prvi put nakon sukoba sa Bredom: Izrastao je u pravog frajera! (FOTO)

22.11.2022

13:53

0

Glumičin sin Paks Tijen izrastao je u zgodnog mladića i majci je velika podrška u svemu

Anđelina Džoli uhvaćena sa najmisterioznijim sinom prvi put nakon sukoba sa Bredom: Izrastao je u pravog frajera! (FOTO)
Bred Pit i Anđelina Džoli - Copyright Profimedia

Anđelina Džoli uhvaćena je u društvu sina Paksa Tijena, koji važi za najtajanstvenijeg člana poznate porodice kog gotovo nikad ne viđamo u javnosti. Naime, oni su iskoristili da zajedno popodne odu u šoping, a potom su završili na večeri u jednom restoranu.

Nakon dužeg vremena, Paksa su konačno uslikali tamošnji paparaci, a iz priloženih fotografija možemo videti u kakvog dečka je on izrastao. On ne voli da se eksponira, te izbegava medije, a u prilog tome govori i činjenica da se nije pojavio ni na sopstvenoj maturi upravo zbog straha od medijske pompe.

Sukob za ocem

Kako prenose strani mediji, Tijen nije u dobrim odnosima sa Bredom Pitom zbog svog brata Medoksa.

Džolijeva je otkrila u medijima da se Bred sukobio sa njihovim najstarijim sinom i to dok je bio u alkoholisanom stanju. Tada je Paks odmah stao u odbranu svog brata, te su sa ocem u zategnutim odnosima. U celu situaciju naknadno je uključena i policija i socijalna služba.

Međutim, iako je Pit demantovao da je do sukoba došlo, navodno od tog trenutka ni Medoks, ni Paks nemaju nikakav kontakt sa njim.

Profimedia
Anđelina Džoli i Bred Pit

Inače, Tijen je usvojeno dete. Rođen je 2003. godine u Vijetnamu kao Pham Quang Sang, a o njegovim pravim roditeljima se gotovo ništa ne zna. Glumci su ga usvojili kada je imao tri godine, a danas je mnogo vezan za Anđelinu.

- U početku sam mislila da neću usvojiti dete iz Vijetnama, jer je Medoks iz Kambodže, a te dve zemlje imaju kompleksnu istoriju - rekla je Anđelina jednom prilikom, aludirajući na ratne situacije.

Paks je pošao Anđelininim i Bredovim stopama, te je već počeo da stiče iskustvo u glumi. Radio je zajedno sa majkom na projektima „Grdana“, i ‘Kung Fu Panda 3″. Osim toga, učestvovao je zajedno sa bratom Medoksom u stvaranju Anđelininog ratnog filma "First They Killed My Father".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike