Bred Pit ima novu devojku: Glumac zaveo bivšu suprugu svog kolege (FOTO)

16.11.2022

16:59

0

U glumčevom društvu je viđena bivša supruga zvezde „Vampirskih dnevnika“

Bred Pit ima novu devojku: Glumac zaveo bivšu suprugu svog kolege (FOTO)
Bred Pit - Copyright Profimedia

Holivudski glumac Bred Pit važi za velikog zavodnika, a posle razvoda od Anđeline Džoli, paparaci su ga često viđali u društvu brojnih lepotica, a on o emotivnom životu često nije želeo da govori. 

Sada postoje spekulacije da je Bredovo srce osvojila Ines De Ramon, bivša supruga zvezde „Vampirskih dnevnika“ Pola Veslija. 

Profimedia
Ines De Ramon i Pol Vesli

Prema pisanjima stranih medija, Bred je navodno novu devojku predstavio svojim prijateljima. Pit je Ines upoznao sa drugaricama Sindi Kraford i njenim suprugom Rendom Gerberom, ali i sa Šonom Penom. 

Kako se navodi, Bred i njegova nova izabranica su sa prijateljima došli na jednu prestavu, a za ovu priliku su došli ležerno obučeni. Holivudski zavodnik je bio u farmerkama, sivoj dukserici, beloj majici i braon šeširu, dok je Ines nosila uske kožne pantalone, skraćenu košulju i žutu Fendi tašnu. 

Profimedia
Bred Pit

Podsetimo, Ines je bila tri godine u braku sa Polom Veslijem. Njihovu je glumac obelodanio na Instagramu 2018. godine, da bi već naredne 2019. izgovorili sudbonosno „da" na intimnoj ceremoniji.

Sa druge strane, Bred već godinama vodi pravne bitke sa Anđelinom Džoli. Zabavljali su se deset godina pre nego što su se venčali 2014. godine, a dve godine kasnije glumica je podnela zahtev za razvod, a od tada su Pita spajali sa brojnim damama, poput Emili Ratajkovski Like Li.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike