Šta se desilo Kristini pre nego što je saznala da ima multipla sklerozu? „Ostala sam u šoku, morali su da mi donesu kolica!"

10.12.2022

06:59

0

Ovaj dan na poslu će joj zauvek ostati u sećanju

Šta se desilo Kristini pre nego što je saznala da ima multipla sklerozu? „Ostala sam u šoku, morali su da mi donesu kolica!"
Kristina Eplgejt - Copyright Profimedia

Kristina Eplgejt otkrila je gostujući u jednoj emisiji da je saznala da ima multipla sklerozu usred rada na izuzetno popularnoj „Netfliksovoj" seriji. Pevačici, ali u ovom slučaju - voditeljki Keli Klarkson, objasnila je da su kolege morale da dobave kolica za invalide ne bi li mogla sa se kreće po setu.

Iznenada, naime, nije bila u mogućnosti ni da se pomeri, zbog čega ju je najpre oblio hladan znoj.

- Nisam znala šta mi se dešava. Nisam mogla da hodam, pa su mi našli kolica. Poludela sam, šokirala sam se. Dobacivali su mi kako moram hitno na magnetnu... - pamti i dan-danas Kristina, koja će se do kraja života boriti s ovom bolešću.

- U ponedeljak posle posla sam saznala da imam MS. I da ću bolovati do kraja života - naglasila je glumica, koja je tek kasnije progovorila o svojim problemima i javno.

Ona se, podsetimo, fanovima obratila na Tviteru, u avgustu 2021. godine.

Kristina Eplgejt, Profimedia
 

- Pre nekoliko meseci sam saznala da imam MS. Čudan je ovaj put na kom sam sada - poručila je bila Eplgejtova, koja se zbog bolesti bila i ugojila oko 18 kilograma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike