Kristina Eplgejt ponovo u borbi za zdravlje: Dobila sam dijagnozu, molim vas, ništa me ne pitajte! (FOTO)

11.08.2021

06:15 >> 06:27

0

Glumica je ranije bila bitku s kancerom, išla je i na dvostruku mastektomiju, a pre nekoliko meseci - saznala je da boluje od multiple skleroze...

Kristina Eplgejt ponovo u borbi za zdravlje: Dobila sam dijagnozu, molim vas, ništa me ne pitajte! (FOTO)
Kristina Eplgejt - Copyright Kristina Eplgejt Profimedia

Pošto je Kristini Eplgejt dijagnostikovana multipla skleroza, glumica se putem društvene mreže Tviter obratila kako prijateljima, tako i brojnim fanovima, te objasnila kako stoje stvari, ali ujedno i zamolila sve da je o tome ne ispituju mnogo. Do sada, inače, uspela je da pobedi rak, išla je i na dvostruku mastektomiju, a o svemu tome – pričala je javno onda kada bi osetila da je vreme za tako nešto. Za sada, MS i svoju novu veliku borbu bi da sačuva od javnosti, koliko god da je to moguće.

Pročitajte još:

Priznaje, svakako, da joj nimalo nije lako, ali da joj podrška okoline i te kako znači.

– Zdravo, društvo. Pre nekoliko meseci mi je dijagnostikovana multipla skleroza. Čudno je sve ovo… Ali imam veliku podršku okoline, kao i onih koji boluju od čega i ja. Teško je, ali kao što svi već znamo, život ide dalje… – pisala je ona, a onda i zamolila sve za privatnost.

– Dok idem kroz sve ovo, molim vas za privatnost. Hvala vam – zaključila je Kristina, koja je do sada sve svoje probleme blagovremeno pojašnjavala u javnosti.

Kancer

U oštroj borbi s rakom, podsećanja radi, išla je i na dvostruku mastektomiju 2008. godine. Preventivno, 2017, odstranila je i jajnike i jajovode, objašnjavajući kako joj je jedna rođaka preminula od raka jajnika, a ona je „u prilici da to spreči”, u svom slučaju.

– Tako stvari držim pod kontrolom – istakla je za „Today” svojevremeno.

– Sad, nadajmo se da neće da me udari autobus – prokomentarisala je u svom stilu tada.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike