Džesi Džej zbog Menierove bolesti provela praznike u bolnici: Ne daj Bože da zapevam, imam utisak da bi mi uho otpalo!

28.12.2020

18:43 >> 18:02

0

Tačan uzrok ovog oboljenja čula za ravnotežu i sluha, inače, nije u potpunosti razjašnjen. Sumnja se da, prema brojnim spisima, najverovatnije nastaje zbog

Džesi Džej zbog Menierove bolesti provela praznike u bolnici: Ne daj Bože da zapevam, imam utisak da bi mi uho otpalo!
Copyright Džesi Džej Profimedia

Džesi Džej Badnje veče provela je u bolnici, jer se prethodno mučila da peva, ali i da hoda pravom linijom usled Menierove bolesti, koju je iznenada zapatila. Nedavno, o tome je progovorila na svom Instagram profilu, u okviru jednog lajva, te otkrila da izuzetno loše čuje i otežano se kreće.

Pročitajte još:

Uzrok, kao i u ostalim slučajevima, nije joj poznat. Klinički, ova bolest manifestuje se napadima vrtoglavice koja može da traje i po nekoliko sati, zujanjem u ušima, pa i gubitkom sluha. Pacijenti se uglavnom žale na iscrpljujuće mučnine, povraćanje, malaksalost, kao i gubitak sluha koji vremenom postaje sve veći i aktivno je praćen iritirajućim zujanjem u obolelom uhu.

– Probudila sam se i imala sam utisak da sam u potpunosti gluva na desno uvo. Nisam mogla pravolinijski da se krećem. I posle mi je rečeno od čega bolujem. Znam da se mnogi muče s ovime, mnogi su me baš lepo posavetovali šta da radim… Ali svakako, sve vreme provodim ležeći i u tišini. Kad sam zapevala prvi put posle dijagnoze, bolje da nisam. Mnogo mi to nedostaje pevanje, kao i druženje s ljudima, nisam ni za šta. Ovo me je dotuklo. Kad zapevam, inače, čini mi se da će mi uho otpasti. Televiziju gledam s prstom u uhu, nikako drugačije – objašnjavala je ona u kakvom je stanju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike