Holivudska glumica zbog bolesti možda snima poslednju seriju: Ne znam koliko sam sposobna da nastavim dalje

14.11.2022

09:35

0

Kolege su joj mnogo izlazile u susret, ali joj je svakako teško

Holivudska glumica zbog bolesti možda snima poslednju seriju: Ne znam koliko sam sposobna da nastavim dalje
Kristina Eplgejt - Copyright Profimedia

Glumica Kristina Eplgejt (50) prošle godine obelodanila je da joj je otkrivena multipla skleroza, a nedavno je pokazala i da se kreće uz pomoć štapa.

Kako je ipak uspela da se angažuje ponovo na setu, sada je priznala da bi ovo ujedno mogla i da joj bude poslednja uloga, u seriji "Dead to me".

Kristina je u intervjuu za "Variety" ispričala i kako je radila pod otežanim zdravstvenim okolnostima, priznajući da joj je naporno i pored izuzetnog razumevanja producenata.

Kristina Eplgejt Profimedia
Kristina Eplgejt

- Džen Harding će verovatno biti poslednji lik koji ću glumiti. Sa mojom bolešću, ne znam koliko sam sposobna da nastavim dalje. Ali ovo je bio dar - započela je priču, a zatim priznala da nije u stanju kakvom joj se činilo dok se nije vratila poslu.

Zbog multiple skleroze prijale su joj prostorije u kojima je hladnije, da više ne može da snima i po 18 sati dnevno kao nekad, i pored "sve ljubavi prema njoj" autorke serije Liz Feldmen i ostatak ekipe.

- Ako bih ih nazvala ujutru i rekla: "Društvo, ne mogu da siđem niz stepenice", odgovorili bi: "U redu, nećemo snimati danas. Radićemo druge stvari". Netfliks nam je čak dopustio da napravimo pauzu od nekoliko meseci kako bih mogla da dođem sebi nakon dijagnoze i da se lečim - otkrila je Kristina priznajući da razmišlj o drugom poslu u Holivudu.

Da joj nije bilo lako kada je saznala dijagnozu, priznala je za još prošle godine za "Njujork tajsm" kada je ispričala kako joj pada što mora da koristi štap.

 

 

- Ne mogu da hodam bez štapa. Nikad neću prihvatiti ovo. Ljuta sam - rekla je glumica.

Podsetimo, Eplgejtova je najpre 2008. godine saznala da boluje od kancera dojke, te je tada prvi put pokazala hrabrost u borbi sa zdravljem. Tada je rešila da preduzme sve moguće mere, te je otišla i na mastektomiju, i to nikada nije krila, posebno znajući da služi kao inspiracija mnogim ženama širom sveta u takvoj situaciji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike