Kristina u pripremama za prvi javni događaj otkako joj je dijagnostikovana multipla skleroza: Ovo je moje novo normalno! (FOTO)

29.10.2022

05:59

0

Eplgejtova je, inače, detalje svog zdravstvenog stanja otkrila javnosti protekle godine

Kristina u pripremama za prvi javni događaj otkako joj je dijagnostikovana multipla skleroza: Ovo je moje novo normalno! (FOTO)
Kristina Eplgejt - Copyright Profimedia

Glumica Kristina Eplgejt, koja je prošle godine saopštila svetu da ima multipla sklerozu, trenutno se priprema za prvo javno pojavljivanje otkako joj je ova bolest dijagnostikovana. Mali uvid u to kakvo je sada stanje dala je na društvenoj mreži Tviter, gde je prati oko 1,5 miliona ljudi.

Objavivši fotografiju s pet zanimljivo urađenih štapova, koji su joj neophodni za kretanje, poručila je:

- Preda mnom je jedna važna ceremonija.

Ubrzo, dodala je:

- Ovo mi je prvi odlazak na neki događaj od dijagnoze. Štapovi su mi svakodnevica. Ovo je moje novo normalno. Hvala svima onima koji su mi ih napravili ovako lepe.

- Uskoro ćete saznati za koji sam se sada odlučila - zaključila je u pozitivnom tonu Kristina, koja se vremenom koliko-toliko pomirila sa novonastalom situacijom.

Odlučna u ideji da je ova bolest ne slomi, aktivno se kreće uz pomoć štapa - pa će tako i biti na događaju koji je čeka.

Pošto su joj u komentarima pojedinci preporučili i neke „pametne štapove", objasnila je kako ima i takvih, ali je za ovaj „ivent" ipak htela nešto sofisticiranije.

- Takve inače koristim i volim. Sad mi treba nešto fensi. Inače, „pametne" sam ukrasila nalepnicama „FUMS" (fu*k you MS), nisam sigurna da je to baš prikladno za crveni tepih - nasmejala se Kristina, prenose strani mediji.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike