Emina Jahović o Mustafinom venčanju, deci i novoj ljubavi: Kad se zaljubim, ja skliznem!

09.12.2022

11:37

0

Pevačica se vratila u Srbiju da bi radila na novom projektu, pa najavila i duet

Emina Jahović o Mustafinom venčanju, deci i novoj ljubavi: Kad se zaljubim, ja skliznem!
Emina Jahović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Emina Jahović živi već godinama na relaciji Srbija - Turska, a sada se nalazi u našoj prestonici, u kojoj nije dugo bila.

Povod za to jeste snimanje spota za njenu novu pesmu, a ona je ovom prilikom najavila da će uraditi i duet sa Acom Pejovićem.

- Kao što i sve što mi se dešavalo do sada, pitala sam se ko bi mogao. Čula sam Pejovićev glas u pesmi, poslala sam mu poruku i rekla da imam duet. Moguće da će izaći za Dan zaljubljenih - ispričala je Emina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Emina Jahović

Nezaobilazna tema bio je njen bivši suprug Mustafa Sandal, koji se nedavno ponovo oženio. Pevačica ističe da joj je drago zbog njega, ali da je ona morala da se posveti više deci, te već dugo nema novog dečka.

- Trenutno nisam u dugoj vezi, nikad mi se ovo nije desilo. Kriv je Saturn. To ne znači da mi se niko ne udvara. Skoro se privatno izdešavalo to što se moj bivši muž oženio, ja sam morala da budem ta koja će više da se posveti deci. Ja mu stvarno želim mnogo sreće, uvek će biti moj prijatelj i otac moje dece, ali da sam se ja bacila u provod, deca bi ostala po strani - rekla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno", pa dodala:

- Ja kad se zaljubim, malo znam da skliznem, pa se kontrolišem. Želim da se posvetim njima. Ostalo će doći samo po sebi. I meni je čudno što je toliko dugo, nadam se da ću i ja naću srodnu dušu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Emina Jahović

Pevačica, inače, želi da sve emocije koje joj se dešavaju pretvori u pesme, a priznala je da su je razne nedaće snašle.

- O meni se pisalo mnogo toga, više u Turskoj. Moj privatni život je bio posvećen samo deci, a pisali su tamo da sam i ovako i onako i sa ovim i sa onim. Naučila sam da pritisak okrenem u nešto kreativno. Za mene je ogovaranje kriminalno ponašanje, kao i osude, a kad ne znaš o nekome nešto. To je pre svega veliki greh. Ja ne govorim da ću biti lažov, nego nećete imati pravo da znate moju istinu - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike