Ovo je Stojina kuća u Perlezu: Pevačica živi novi život, daleko od očiju javnosti! (FOTO)

08.12.2022

21:34

0

Pevačica već dve godine ne izbacuje nove pesme, a ovde je pronašla mir sa suprugom

Ovo je Stojina kuća u Perlezu: Pevačica živi novi život, daleko od očiju javnosti! (FOTO)
Stoja - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Stojanka Novaković Stoja, pre godinu dana našla se u medijskoj žiži kada se sa novom frizurom i osveženim licem pojavila na snimanju jednog novogodišnjeg programa.

Mnogi su komentarisali da se pevačica izoperisala, dok su drugi imali samo reči hvale za njen izgled i upoređivali je sa Kris Džener i Patricijom Guči.

Stoja se ni nakon toga nije vratila medijima i televizijskim gostovanjima, sve do koncerta Zorice Brunclik na Tašmajdanu na Vidovdan proteklog leta, gde je nastupila kao gost iznenađenja.

ATAImages/ A.A.
Stojanka Novaković Stoja

Mnogi se pitaju gde je nestala pevačica, a ekipa emisije ''Paparaco Lov'' uputila se u Stojin rodni Perlez, gde je pre nekoliko godina pazarila kuću. 

Ona je inače ranije živela u kući na Bežanijskoj kosi, koju sad izdaje, ali već dugo nije u ovom delu Beograda.

Ispred kuće u Perlezu stajao je njen crni automobil, a iz dvorišta je u jednom trenutku izašao njen suprug Igor, koji je izneo plinsku bocu, verovatno da bi je zamenio. Od Stoje nije bilo ni traga ni glasa, a u galeriji u nastavku možete videti kako izgleda Stojina kuća u Perlezu, u kojoj živi sa svojim suprugom.

Podsetimo, Stoja se krajem prošle godine podvrgla liposukciji i zatezanju lica, o čemu je i javno govorila, a jedna je od retkih javnih ličnosti koja ima samo lepe reči za koleginicu Jelenu Karleušu, u koju se svojevremeno i transformisala u jednoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike