Lepoj Breni svekrva dala važan savet na dan svadbe: Bobina majka imala spisak zahteva!

08.12.2022

16:25

0

Važila je za pravu lepoticu i snažnu ženu, a od snajke je imala određena očekivanja

Lepoj Breni svekrva dala važan savet na dan svadbe: Bobina majka imala spisak zahteva!
Lepa Brena i Boba Živojinović - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Lepa Brena i Boba Živojinović juče su obeležili 31. godišnjicu braka. Tačno toliko vremena prošlo je otkada su tog 7. decembra 1991. godine, jedno drugom uz prisustvo kumova izgovorili sudbonosno ''da'', a tri decenije prošlo je i od važnog saveta, koji je Brena na dan svadbe dobila od Bobine majke, njene svekrve.

Naime, svekrva Lepe Brene u mladosti je bila prava lepotica i vrlo sposobna žena. Nije želela da joj se sin bavi isključivo tenisom. Fakultet je doživljavala kao nešto što je neophodno završiti i dobiti diplomu. Nakon smrti Bobinog oca sama je kroz život nastavila, samouvereno i sa osmehom te nije čudo što je pevačica od jedne tako jake, snalažljive i borbene osobe prihvatila savet na dan svadbe.

Instrukcije Bobine majke upućene Breni ticale su se uglavnom domaćinstva i nisu se mnogo razlikovale od onoga što je lepa Bosanka u detinjstvu mogla čuti od svoje majke. Svake godine se kuća kreči, svakog proleća posteljina pere, jastuci vetre ili menjaju. Bilo je naravno i kulinarskih saveta, ali budući da Boba odlično kuva i u tome uživa, Brena nije morala da se trudi i pokazuje svoje kulinarske sposobnosti, prenosi ''Story''.

Rođenje dvojice sinova Stefana i Viktora kruna je velike ljubavi pevačice i bivšeg sportiste, čija ljubav je danas, nakon više od tri decenije, jaka kao prvog dana.

Printscreen Instagram/ lepabrenaa
Lepa Brena i Boba Živojinović

Podsetimo, Boba Živojinović iz prvog braka ima sina Filipa Živojinovića, koji je godinama u srećnom braku sa pevačicom Aleksandrom Prijović. Živojinovići su nedavno u svojoj velelepnoj vili na Bežanijskoj kosi proslavili krsnu slavu Aranđelovdan, prilikom čega su okipili veliki broj prijatelja, članova porodice, ali i estradnih drugova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike