Tradicija ispoštovana! Brena i Boba danas slave slavu, a evo šta će se naći na njihovoj trpezi: Ovo svi njihovi gosti vole

21.11.2022

07:50

0

Pevačica i bivši teniser ranijih godina nisu slavili na veliko zbog pandemije, ali će sada opet sve biti po starom

Tradicija ispoštovana! Brena i Boba danas slave slavu, a evo šta će se naći na njihovoj trpezi: Ovo svi njihovi gosti vole
Lepa Brena i Boba Živojinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Lepa Brena i Boba Živojinović danas proslavljaju Aranđelovdan, a već danima unazad u njihovoj kući traju pripreme za ovaj veliki pravoslavni praznik.

Viktor Živojinović, mlađi sin pevačice i bivšeg tenisera, objavio je snimak na kom se vidi kakva je atmosfera u kući, pa smo tako mogli da vidimo kako pevačica igra i veseli se sa svojom kućnom pomoćnicom. Međutim, nisu oni samo igrali i pevali već su i zasukli rukave.

ATAImages/Mateja Stanisavljević
Lepa Brena i Boba Živojinović

Tako smo mogli da vidimo da je tradicija i te kako ispoštovana, jer je jedno od glavnih jela na meniju - sarma!

Vikor je pokazao kako je izgledala priprema ovog jela, a nema sumnje da će se na trpezi naći razne đakonije, s obzirom na to da je pogotovo Boba Živojinović kako veliki gurman, tako i kuvar.

Brena i Boba, inače, prošle godine nisu bili kući kada je bila njihova krsna slava, pa je sve običaje ispoštovao Viktor, a kako je 24sedam pisao, njemu je tada društvo pravila pevačica Lena Čolak.

Ranijih godina zbog pandemije Živojinovići nisu imali mnogo gostiju, ali nema sumnje da će danas njihov dom biti pun porodice i prijatelja sa kojima će nazdraviti i slaviti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike