Ništa od veridbe Viktora Živojinovića! „Došlo je do nesporazuma" (FOTO)

08.09.2022

16:40

3

Kada bude, pak, rešio da „stane na ludi kamen" - to će znati ceo svet, priča naslednik Lepe Brene

Ništa od veridbe Viktora Živojinovića! „Došlo je do nesporazuma" (FOTO)
Viktor Živojinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pošto je u okviru Instagram „storija" osvanuo snimak na kom se vidi muškarac njegove konstitucije kako kleči ispred devojke - pokrenule su se i priče da će Viktor Živojinović uskoro „stati na ludi kamen". Međutim, kako je samo došlo do nesporazuma, naslednik Lepe Brene je ispričao šta se u stvari dogodilo pa istakao da će ceo svet znati kada se i njemu tako nešto bude zaista dogodilo.

- Nisam se verio, nemam devojku i nisam u vezi. Došlo je do nesporazuma. Momak sa snimka iz mog „storija" nisam ja, nego moj drug koji je slične građe - počeo je za „Telegraf" Viktor, pa dodao:

- To mi je stvarno dobar prijatelj. Nema potrebe da nešto krijem, kada budem imao devojku javno ću je pokazati kao što sam to činio do sada, a kada odlučim da se ženim, to će svi znati - zaključio je on.

Veridba Živojinovićevog prijatelja, Instagram printscreen/viktorernest
 

Upitana o istom događaju, njegova poznata majka je pred jedan nastup u luksuznom prestoničkom restoranu ispričala gotovo isto.

- Nije to bio Viktor, to je bio njegov jako dobar prijatelj. Sa leđa jako liče, ali nije istina.

Veridba Živojinovićevog prijatelja, Instagram printscreen/viktorernest
 

Ubrzo zatim je za okupljene medije otkrila da li uopšte i priželjkuje njegovu svadbu.

- Viktorovu svadbu još ne priželjkujem ,ali možda Stefanovu da - iskrena je bila Brena, koja se onda dotakla spekulacija da je on okončao dugogodišnju vezu.

- Ne znam, verujte mi, ko sa kim raskida i šta oni rade. Ja sam mama koja ne prati sva ta zbivanja. Oni su mladi momci i mislim da će po nekom redu, kulturi i vaspitanju koje imaju, da nas upoznaju sa svojim izabranicama onda kada budu oni smatrali da to treba da se desi. Do tada neka se zabavlja i devojka i oni, neka uživaju, neka probaju. Ne valja se ženiti odmah, a pogotovo ne pre tridesete. Znači, važno je i za muškarce i za žene - naglasila je.

Lepa Brena, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike