Aleksandra Prijović ne stiže da jede: Nemam potrebu za hranom i zbog toga sam mršava

29.10.2022

08:38

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica je progovorila i o porodici ali i o novom albumu

Aleksandra Prijović ne stiže da jede: Nemam potrebu za hranom i zbog toga sam mršava
Aleksandra Prijović - Copyright M.M./ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović važi za jednu od najzgodnijih na našoj estradi, a kako sada priznaje, retko kad je pribegavala dijetama i posebnim režimima ishrane. Pevačica kaže da jednostavno ne stiže da jede, zbog brojnih obaveza, zbog čega joj se i apetit smanjio, stoga smatra da je u tome ključ njenog dobrog izgleda.

- Nisam ni na kakvim dijetama da bih bila vitka. Bila sam na režimu ishrane jedno vreme, a nakon toga prosto nemam potrebu za hranom kao ranije. Vrlo malo jedem, smanjio mi se apetit i zbog toga sam mršava. A malo jedem jer ne stižem - rekla je Prijovićka te otkrila da već uveliko radi na novom albumu, iako je izdala jedan pre samo nekoliko meseci.

- Konstantno nastupam, umorna sam malo od tog tempa, ali trudim se da se odmaram koliko mogu i da sve postignem. Već sam počela da radim na novom albumu, za sada su gotove tri pesme. Ne želim da žurim sa odabirom numera, mislim da ću tek za nekoliko meseci pronaći sve pesme koje mi odgovaraju i „leže“ -  priča ona za Alo i otkriva da joj je suprug, Filip Živojinović, napisao još jednu pesmu koju će snimiti.

M. M./ATAImages
Aleksandra Prijović

- Filip mi je ponovo napisao pesmu, oduševljena sam, čak smo svi zaplakali kada smo je čuli. Kada bih je uporedila sa numerom „Zvuk tišine“, koju je takođe on radio, moram priznati da je ova bolja. Mislim da je uspeo da nadmaši sam sebe i da će se ova pesma još više svideti publici - istakla je pevačica.

Pevačica se trudi da što više vremena provede sa svojom majkom koja trenutno boravi kod nje u Beogradu, pa je tako ona vrlo često prati i na nastupe u prestonici.

- Mama je trenutno kod nas u Beogradu. Nikada mi nije tražila da joj otpevam neku pesmu kada dođe na moj nastup, sve joj se sviđaju i nema posebnih želja. Ja zaista živim kao sav normalan svet i trudiću se da i ubuduće tako ostane - rekla je Aleksandra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike