Madonine komšije zvale policiju! Pevačica pravila užasnu buku

08.09.2022

12:09

0

Pop diva je snimala predstojeću pesmu sa Tokišom, koja je zapravo remiks njenog legendarnog hita „Hung Up“, a zvučnici u automobilu su stvarali „užasnu galamu“ koja je uznemirila više komšija

Madonine komšije zvale policiju! Pevačica pravila užasnu buku
Madona - Copyright Profimedia

Kad Madona snima spot, to ne može da prođe neopaženo! Naime, svetska zvezda je u saradnji sa reperkom Tokišom uradila pesmu, koju želi i da ekranizuje, ali zbog problema tokom snimanja i upada policije, došlo je do komplikacija

Naime, snimanje Madoninog muzičkog spota je prekinuto zbog prevelike buke usled nekoliko primljenih tužbi na račun pevačice, zbog čega je u ponedeljak uveče policija morala da reaguje, ekskluzivno saznaje „Page Six“.

 

 

Izvor za pomenuti magazin je rekao da je pevačica snimala svoju predstojeću pesmu sa Tokišom, koja je zapravo remiks njenog legendarnog hita „Hung Up“, a zvučnici u automobilu koji su puštali muziku stvarali su „užasnu galamu“ koja je očigledno uznemirila više komšija.

Policija Njujorka je u utorak ekskluzivno potvrdila za „Page Six“ da je otprilike oko ponoći primila nekoliko pritužbi.

Profimedia
Madona

Međutim, portparol policije je napomenuo da je Madona potom smanjila muziku i da snimanje nije prekinuto, te da su Madona i Tokiša sa ekipom nastavili sa snimanjem pošto je policija otišla.  

Inače, Madona se potrudila da ovaj spot izgleda svetski - te se u pojedinim kadrovima pojavljuje sa dugom, narandžastom perikom, u neonsko zelenoj jakni, šortsu, crnom čipkanom topu i kožnim čizmama do kolena.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike