One troše najviše na scenske kostime: Žele da izgledaju kao svetske zvezde, a jedno pojavljivanje u javnosti košta ih i do 15.000 evra!

12.08.2022

06:30

0

Da bi više zaradile, trude se i da im svaki javni nastup bude drugačiji, bilo da pevaju u klubu ili na velikim koncertima

One troše najviše na scenske kostime: Žele da izgledaju kao svetske zvezde, a jedno pojavljivanje u javnosti košta ih i do 15.000 evra!
scenski nastup copy - Copyright 24sedam/ATA Images

Muzika danas više nije samo za slušanje, već je i za gledanje. Zato brojne pevačice vole na svojim nastupima da izvode razne performanse, u kostimima koji nisu nimalo udobni. Svetske zvezde prednjače u tome, ali ni naše pevačice ne zaostaju mnogo za njima.

Cene ovih kostima nisu nimalo male. U zavisnosti od toga da li računamo ceo izgled - šminku, nokte, kosu, nakit i sam kostim, sume koje izdvajaju kreću su od najmanje 4.000 pa do čak 15.000 evra!

Lepa Brena

Osim na nastupima koje održava širom sveta, Lepa Brena je imala i nekoliko koncerata kako u beogradskoj Areni, tako i širom regiona. Za sve njih je imala kostime, presvlačila se nekoliko puta, čak je nosila i perike i raznu šminku. 

Nataša Bekvalac

Sreću koju ima Nataša Bekvalac nema nijedna pevačica na estradi. Već nekoliko godina unazad, ona ne mora da razmišlja o kostimima koje će nositi na sceni niti kako će izgledati jer o tome vodi računa njena sestra Kristina, koja je modni dizajner. Gde god da nastupa, Nataša oduševi svojom pojavom, bilo da je triko, kombinezon, dugi rep ili kosa podignuta u visinu.

Jelena Karleuša

Neko ko zaista prednjači u kostimima jeste Jelena Karleuša. Ona je nekoliko puta pokazivala na društvenim mrežama da je dobijala podlive i modrice, a pustila je i krv - sve kako bi na sceni izgledala izazovno. Videli smo je u raznim trikoima, na cipelama sa vrtoglavo visokim potpeticama, prividno golu, ali i u ogromnim haljinama.

Jelena nekada ostvari saradnju sa raznim dizajnerima, a neretko i kupuje stvari. Tako je za koncert za doček 2022. godine ispred Skupštine u Beogradu sve ono što je nosila koštalo oko 60.000 evra!

Severina

Kao i njene koleginice iz Srbije, Severina takođe ne žali novca da na sceni izgleda svetski. Za nastupe ispred manjeg broja ljudi ona bira nešto svedenije varijante, ali kada su u pitanju veliki koncerti, videli smo svašta - trikoe sa resama, krunu na glavi, haljine sa šlepom od nekoliko metara, ali i kao upravnika cirkusa!

Sara Jo

Bilo da su spotovi ili javni nastupi, Sara Jo u poslednje vreme izgledom i te kako privlači pažnju. Kožni kostimi, lanci, trikoi, visoke potpetice - u svemu tome smo gledali Saru poslednjih meseci.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike