Vanja Mijatović ne nosi burmu, a nije uzela ni muževljevo prezime: Hit detalji o životu novopečene mlade

07.12.2022

12:34

0

Vanja Mijatović je otkrila da ona i njen suprug nisu kao ostali klasični parovi

Vanja Mijatović ne nosi burmu, a nije uzela ni muževljevo prezime: Hit detalji o životu novopečene mlade
Vanja Mijatović - Copyright 24sedam/Marija Mitić

Pevačica Vanja Mijatović izgovorila je pre mesec dana sudbonosno „da“ dugogodišnjem partneru Aleksandru, ali nije uzela muževljevo prezime, iako je to danas gotovo tradicija. Ta odluka je iznenadila mnoge, a Vanja je otkrila da li je to zasmetalo njenom suprugu. 

- Pa, nije imao ništa protiv (smeh). Nije, nije - rekla je Vanja. 

Ono što je takođe bilo veliko iznenađenje jeste to što novopečena mlada na ruci ne nosi burmu, a pevačica je obrazložila zbog čega je to tako. 

ATAImages/Amir Hamzagić
Vanja Mijatović sa suprugom Aleksandrom

- Mi smo totalno par koji je kontra od svega onoga što mora, kod nas u stvari ništa ne mora. Mnogi su me pitali kako mogu da pravim svadbu, a nismo se venčali u crkvi i u opštini. Moja svadba, moja pravila! Kada je bila žurka, odnosno to svadbeno veselje, svima je čudno što nije bilo i opštinskog venčanja. Čak je jedan naslov glasio „Udala se, a ostala devojka“, to mi je bilo baš simpatično. Čak su pričali da sam prevarila naciju (smeh). Zapravo je sve vrlo jednostavno. Taj dan smo hteli da imamo samo žurku zbog nas i zbog gostiju jer nismo želeli da umaramo ljude od jutra, koje nije moj saveznik. Drugog dana smo hteli venčanje, kao što se i desilo kasnije u Dubaiju - kazala je pevačica. 

Iako njen suprug nije ljubitelj kamera i javnog života, za njihov poseban dan ispunjavao je sve mladine želje te je ispozirao i pred pripadnicima sedme sile.

- On je sve prepustio meni tog dana, čak je bio i grčki bend po mojoj želji. Ali jednostavno on ne voli kada su sve oči uprte u njega, što ja razumem. Tako da preživeli smo prvi ples što je bitno (smeh) - ispričala je pevačica za Grand Online.

Podsetimo, gala svadbeno slavlje Vanje i Aleksandra, prema pisanjima medija koštalo je 30.000 evra, a svadbi je prisustvovao veliki broj zvanica iz javnog sveta među kojima su se našli Ceca Ražnatović, Ana Sević, Darko Lazić, Ana Bekuta, Nadica Ademov, Tamara Milutinović, Ljuba Perućica, Uroš Živković, Šako Polumenta, Jana. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike