Vanja Mijatović iskeširala 30.000 evra za svadbu, ali se nije udala: Pevačica otkrila zašto se nije venčala pred matičarem

14.10.2022

07:04

3

Pevačica nije želela da tog dana bilo koga opterećuje

Vanja Mijatović iskeširala 30.000 evra za svadbu, ali se nije udala: Pevačica otkrila zašto se nije venčala pred matičarem
Vanja Mijatović svadba (4) - Copyright 24sedam/Marija Mitić

Vanja Mijatović i njen verenik Aleksandar Mandžukić napravili su gala svadbeno slavlje na kom se okupio veliki broj zvanica iz javnog sveta. Slavilo se do ranih jutarnjih sati uz dobre pesme, pevačica je nosila dve venčanice, svadbena torta je bila na šest spratova, a da bi sve bilo na zavidnom nivou, prema pisanjima medija, pevačica je iskeširala 30.000 evra, a ono glavno je izostalo - sudbonosnog „da“ nije bilo. 

Naime, Vanja je istakla da je još uvek devojka svog partnera, a potom i otkrila i pravi razlog zbog kog venčanje i svadbeno slavlje nije bilo istog dana

- Žurka je bila fenomenalna, trajala je do kasno u noć, sve je prošlo savršeno. Probudila sam se sa temperaturom, ali nadam se da nije kovid. Mislim da su me pripreme za venčanje iscrple, trebalo je sve organizovati i uverena sam da je povišena temperatura posledica premora. U svakom slučaju, ukoliko potraje, testiraću se - kazala je Mijatovićeva, koja ističe da je slavlje proteklo u najboljem redu:

 

- Sve je bilo savršeno. Oduševljena sam činjenicom koliko me je kolega ispoštovalo i pojavilo se na mom venčanju. Nisam želela nikoga da forsiram, ko je želeo da otpeva nešto, latio se mikrofona. Sve je bilo spontano i opušteno, baš kao što sam i želela - rekla je Mijatovićeva, koja je potom otkrila da je njenom najsrećnijem danu jedino falio matičar.

- Istina je da se u stvari nisam udala za Aleksandra. Mi smo odlučili da sada organizujemo proslavu, a da venčanje odgodimo - rekla je Vanja, pa pojasnila zbog čega su odlučili da venčanja ne bude: 

ATAImages/Amir Hamzagić
Vanja Mijatović, Aleksandar Mandžukić

 

- Aleksandar i ja nismo želeli da ustajemo rano taj dan, da sve bude vremenski zgusnuto i da maltretiramo goste da prisustvuju i crkvenom i opštinskom venčanju. Rešili smo da prvo napravimo žurku, a da se kasnije opštinski venčamo u krugu najmilijih. I dalje nismo zakazali termin, ne žurimo. Venčaćemo se o tom - potom, sada nam je bilo bitno da napravimo proslavu - zaključila je Vanja za Alo!.

Podsetimo, svadbenom slavlju Vanje i Aleksandra prisustvovale su brojne ličnosti iz sveta šoubiza, među kojima su bili Svetlana Ceca Ražnatović, Tamara Milutinović, Katarina Grujić, Uroš Živković, Nikolina i Saša Kapor, Jana Todorović, Šako Polumenta, Darko Lazić sa devojkom, Ana Sević sa suprugom Danielom i mnogi drugi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike