Palo i crkveno venčanje: Vanja Mijatović i njen izabranik izgovorili sudbonosno „da” u Dubaiju! (FOTO)

08.11.2022

21:42

0

Pre nešto više od mesec dana par je napravio gala svadbeno slavlje

Palo i crkveno venčanje: Vanja Mijatović i njen izabranik izgovorili sudbonosno „da” u Dubaiju! (FOTO)
Vanja Mijatović i Aleksandar Mandžukić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Pevačica Vanja Mijatović i njen izabrnik Aleksandar Mandžukić su pre nešto manje od mesec dana napravili gala svadbeno slavlje, za koju su, kako su pisali mediji, dali 30.000 evra. Tada je par napravio samo proslavu, ali ne i crkveno venčanje, a sada se par zavetovao na večnu ljubav i pred Bogom, a za to su izabrali poseban datum. 

Naime, Vanja je na svom profilu na Instagramu podelila fotografije crkvenog venčanja, a ona i njen suprug su danas, na MItrovdan, izgovorili sudbonosno „da” pred pred Bogom, uz prisustvo kumova.

Crkveno venčanje dogodilo se u grčkoj pravoslavnoj crkvi u Dubaiju, a pevačica je za ovu priliku odabrala raskošnu, belu haljinu.

 

 

- 8. novembar. Čast nam je što je naš brak, prvi srpski brak sklopljen u Dubaiju. Još veće je zadovoljstvo što ste baš vi bili tu da sa nama podelite ovu neopisivu sreću. Posebna zahvalnost Arhimandritu Prokopiju i svima koji su omogućili da ostvarimo naš san u prelepoj Antiohijskoj crkvi. Hvala, ljubavi, na posebnom iznenđenju! - napisala je Vanja u opisu svoje objave na Instagramu.

Podsetimo, gala svadbenom slavlju prisustvovao je veliki broj zvanica iz javnog sveta među kojima su se našli Ceca Ražnatović, Ana Sević, Darko Lazić, Ana Bekuta, Nadica Ademov, Tamara Milutinović, Ljuba Perućica, Uroš Živković, Šako Polumenta, Jana i mnogi drugi.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike