Torta na šest spratova, Bekuta mladencima pevala na uvce! Vanji i Ceca došla na venčanje: Veselje o kom se priča! (FOTO)

12.10.2022

20:36

0

Ana je Mijatovićevoj i njenom izabraniku otpevala jedan od svojih najvećih hitova

Torta na šest spratova, Bekuta mladencima pevala na uvce! Vanji i Ceca došla na venčanje: Veselje o kom se priča! (FOTO)
Vanja Mijatović i Aleksandar Mandžukić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Vanja Mijatović je danas, 12. oktobra, zajedno s izabranikom Aleksandrom organizovala u jednom prestoničkom lokalu gala proslavu povodom venčanja. Osim što joj je koleginica Aleksandra Mladenović kumovala, još mnogo je poznatih došlo na provod, koji je brzo postao događaj o kom svi pričaju.

Pored torte na šest spratova koju su pratili vatrometi, Vanja i Aleksandar đuskali su uz Rijaninu „We found love", da bi se zatim Ana Bekuta latila mikrofona i uživo im izvela čuvenu „Opet imam razloga da živim". 

Raskošna torta Vanje Mijatović, Instagram screenshot / aleksandra_mladenovic_
 

Pevačica je, inače, sedela s Cecom Ražnatović i Žikom Jakšićem, pa slala poljupce fanovima putem Instagrama.

Ceca Ražnatović i Ana Bekuta, Instagram screenshot / cecaraznatovic
 

Podsetimo, kuma Aleksandra je uhvatila bidermajer, ali još uvek nije našla i onog pravod. Kako je istakla pred veselje, sasvim joj odgovara njena sloboda trenutno.

Mijatovićeva će i zvanično izgovoriti sudbonosno „da" ovih dana, kako pred Bogom, tako i narodom. Svakako, tokom ove večeri odigrala je prvi ples, pa i promenila dve venčanice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike