Dočekala i taj dan: Vanji Mijatović sašili venčanicu za dve večeri! Sad jedva čeka da izgovori sudbonosno „da" (FOTO/VIDEO)

12.10.2022

14:32

0

Pevačica ne krije uzbuđenje

Dočekala i taj dan: Vanji Mijatović sašili venčanicu za dve večeri! Sad jedva čeka da izgovori sudbonosno „da" (FOTO/VIDEO)
Vanja Mijatović - Copyright 24sedam/Marija Mitić

Vanja Mijatović je danas, 12. oktobra, organizovala svadbeno veselje s izabranikom Aleksandrom u jednom prestoničkom restoranu, ali ne i venčanje. Tu je svakako drage volje okupila i brojne medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam. Vanja je ponosna na odnos koji neguje sa štampom, pa se u svom obraćanju posebno zahvalila svima koji su se njenom pozivu odazvali. Ubrzo zatim, istakla je da je veoma uzbuđena što će konačno izgovoriti sudbonosno „da".

Neki drugi dan će, kako je objasnila, izgovoriti sudbonosno „da" kako pred Bogom, tako i narodom.

- Ovo mi je stvarno najlepši dan u životu. Mnogo sam uzbuđena, ali nemam tremu - počela je ona, pa nastavila o tome kako nije baš odmah znala da je Aleksandar onaj pravi.

- Kroz vreme saznate da je to taj čovek za vas. Kad zavolite njegovu dušu. To je nešto što je najbitnije. Iskreno, nisam znala na prvi pogled „da je to taj čovek" (smeh) Ali, kroz vreme sam shvatila. Imamo iste ciljeve, želje. Porodica, porodični život... Džentlmen je, to volim, nije napadan. Obožavam njegove oči, osmeh, mnogo vrlina. Zaista me i dan-danas drži kao malo vode na dlanu.

Ipak, priznaje, ima tu i mana, ali jedno joj je najvažnije - da sa budućim suprugom nema „pravih problema i svađa".

Vanja Mijatović, 24sedam/Marija Mitić
 

- Imamo, naravno, svi i mana. Njegove? Šta znam... Nije ljubomoran. Nekad se, naravno posvađamo. Posvađamo se i s majkom i ocem, ali to se prevaziđe brzo, ne postoji jedan dan da je protekao a da mi ne pričamo. Ako se nekad i sporečkamo oko nečega, kroz par sati je sve okej. Uglavno su gluposti u pitanju. Što ja kažem, nemamo pravih problema i svađa - naglasila je pevačica.

Na naše pitanje da li su joj pripreme za venčanje stvarale stres, nije krila da - nije baš sve „teklo kao voda". Materijal za venčanicu je dugo čekala, a pošto je stigao, bilo je potrebno nekoliko večeri da ona bude i izrađena.

- Nije mnogo. Imam najbolju drugaricu na svetu, Sašku, koja mi je pomogla da ovo sve bude ovako predivno, savršeno. Odlučna sam, znam šta hoću, a šta ne. Imali smo poteškoća, znate za ovaj famozni materijal koji smo čekali i koji je stigao pre par dana, za venčanicu, koja je potom za dve noći sašivena... - prisećala se ona, koja će se ipak u jednom trenutku presvući iz ove kreacije.

- Građansko i crkveno venčanje će se odigrati drugog dana. Danas je samo žurka. Presvlačim se posle. Iako je haljina fenomenalna, malo se klizam dole. Biće mi zgodnije da đuskam, jer želim da đuskam. Prezime ostaje isto, Mijatović. Promeniću i ime jer sam u papirima Ivana. I da sam menjala prezime, opet bih se predstavljala kao Mijatović, jer ljudi me znaju kao Vanju Miajtović i ne bih to menjala - otkrila je Mijatovićeva kojoj, pak, nije bilo teško da odabere muziku.

Zvanice će zabavljati Iva Bojanić i Joca Stefanović, kao i jedan grčki bend, pošto ona tu muziku baš voli. Još detalja razgovora pogledajte u snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike