Ana Nikolić ne spušta loptu! Rat bivših se nastavlja i posle Rastinog oglašavanja: Treba cela Srbija da zna ko je „veliki tata"!

07.11.2022

17:11

0

Do sada se činilo da su u sasvim korektnim odnosima, ali prema reperovim rečima - u kontaktu su samo kada je ćerka Tara u pitanju

Ana Nikolić ne spušta loptu! Rat bivših se nastavlja i posle Rastinog oglašavanja: Treba cela Srbija da zna ko je „veliki tata"!
Ana Nikolić - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Iako se činilo da su u dobrim odnosima, Ana Nikolić se obrušila na bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu, toliko da je morao da odreaguje javno i istakne da su trenutno u kontaktu samo kada je njihova ćerka Tara u pitanju.

Čak i posle tog oglašavanja, međutim, pevačica nije spuštala loptu, već je u kratkom razgovoru za „Pink.rs" istakla da će „tek raskrinkati velikog tatu". Govoreći o Rasti - nimalo ga nije štedela, prenose domaći mediji, obećavajući kako je pitanje vremena kada će „cela zemlja saznati ko je on u stvari".

- Ako sam napisala zlodela, znači zlodela! Neću ovako ništa da pričam, sve ćete saznati uskoro, da se jednom zasvagda stavi tačka na „velikog tatu"! Na gospodina „Ristu"! Više mi ga je dosta i sada će cela Srbija da sazna i ko je on, šta je on i gde je on, ali i šta sam ja i tako dalje... - kazala je, pa nastavila:

- Trenutno nemam odgovore na sva pitanja, ali smišljam šta ću uraditi da konačno jednom i zauvek stanemo na put tom „velikom tati" i toj „mami" koja stalno nije dobra mama, pa ćemo da vidimo ko je mama, a ko tata ove priče, jer mi je više muka - otvorila je dušu ona.

Ana Nikolić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ana i ja smo u kontaktu koliko je potrebno oko deteta. Na sve drugo nemam komentar, niti ću se oglašavati tim povodom - kazao je Rasta na za medije akonto čitave priče, o čemu možete čitati na OVOM linku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike