Izrečena zabrana prilaska ženi koja je proganjala Brosnana i njegovu porodicu: Zakazano i saslušanje!

05.10.2022

11:53

0

Izvesno vreme je provela živeći u kolima ispred njegove porodične vile u Malibuu

Izrečena zabrana prilaska ženi koja je proganjala Brosnana i njegovu porodicu: Zakazano i saslušanje!
profimedia-0355993715 - Copyright Profimedia

Pirs Brosnan bio je veoma uplašen posebno za svoju decu pošto se nepoznata žena nedavno nastanila u kolima ispred njegove porodične kuće u Malibuu. Njoj je, prema napisima stranih medija, konačno izrečena zabrana prilaska i to po hitnom postupku.

Glumcu je, inače, kazala kako joj treba 1.500 dolara za nove gume, a onda mu je uručila i crtež. Nacrtala je njega, prema dokumentima sa suda, gde je zvezda iz „Džejmsa Bonda" potražila pomoć i zaštitu kako za sebe, tako i svoju suprugu, te sinove.

- Proganjala nas je - naglasio je bio on, dobio je na uvid „Blast", da bi ga policija savetovala da tužbu podigne privatno, jer „ona na ulici ispred svakako može da boravi koliko hoće".

Ukoliko bi se oglušila i na takva upozorenja, mogli bi da mu izađu u susret „pod sumnjom da žena ignoriše odluku suda".

- Prvo je rekla da traži Dika van Dajka, ima tetovažu njega na ruci. Ali, našla je mene i moju porodicu. Sve vreme nam je ispred kuće. Dve poruke mi je doturila, jednu da joj treba novac za gume i dugu za taj crtež koji je uradila - glasi iskaz glumca.

Sudija u Los Anđelesu izrekao je dotičnoj ženi zabranu prilaska, naglašeno joj je da ne sme da kontaktira Pirsa direktno niti indirektno, niti da ga ugrožava na bilo koji drugi način. Mora uvek da bude na odstojanju od nešto više od 350 metara od njega, njegovog radnog mesta, kao i škola koju pohađaju njegova deca.

Za kasnije ovog meseca zakazano je i saslušanje, jer glumac želi da ova pravila ostanu važeća još nekoliko godina. Njegovi predstanici, sa druge strane, o drami se za „Mirror" još nisu i zvanično oglasili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike