Bivšem dečku Selme Bler izrečena zabrana prilaska! Davio glumicu dok je nije onesvestio: Isplivali detalji jezive borbe

10.03.2022

13:45

0

Ona se nadležnima požalila 25. februara ističući kroz šta je sve prošla u, najblaže rečeno, oštroj raspravi sa Ronaldom Karlsonom, koji ju je fizički napao tri dana ranije

Bivšem dečku Selme Bler izrečena zabrana prilaska! Davio glumicu dok je nije onesvestio: Isplivali detalji jezive borbe
profimedia-0642551401 - Copyright Profimedia

Bivšem dečku Selme Bler, Ronaldu Karlsonu, izrečena je zabrana prilaska glumici posle, kako je rekla, okršaja kod kuće posle kog je ostala u modricama. Nadležnima se požalila 25. februara i prepričala čitav događaj od pre tri dana.

Prema pismenim dokazima od suda u koje je „People" imao uvid, Karlson ju je posetio ne bi li odneo jedan televizor. Par se zabavljao oko sedam godina pre ovog jezivog fizičkog napada. U tom trenutku, ona je tek bila završila s terapijom koju prima zbog multipla skleroze.

Osećala se vrlo iscrpljeno, pišu strani mediji.

Posle verbalnog napada u kom ju je nazvao beskorisnom, odgovorila mu je i to jedva „kako može mnogo bolje, te i zaslužuje, pa da joj trenutno ovako nešto ne treba". Tada, on se iznervirao pa je fizički napao - skočivši na nju koja je ležala na kauču. Davio ju je i tresao držeći je prvo za glavu, pa onda i za ramena.

Pretio da će je ubiti!

Pokušavajući da se odbrani, Blerova mu je gurnula prste u oči i vrištala koliko je mogla ne bi li je kućna spremačica čula na spratu kuće. On joj je, međutim, stavio ruku na usta i „gurao glavu u kauč toliko da nije mogla ni da diše". Prema daljim navodima, izvesno vreme je provela u nesvesti, da bi je on zatim i očamario, a zatim i gurnuo.

Selma Bler Profimedia
 

Pala je na pod i počela da krvari iz nosa.

Pošto je napustio kuću poznate glumice, policija se pojavila iste večeri. Iz nosa je tada i dalje krvarila pa i pala u nesvest, da bi zatim bila i hospitalizovana. Bivši je bio uhapšen - krivično delo nasilje u porodici uz brojne telesne povrede. Na policijskom fotografijama glumici se vide modrice oko vrata, po bradi, a imala je i jasne tragove nasilja po rukama .

Za vreme okršaja je, takođe, pretio i kako će je ubiti. Sa druge strane, njegov zahtev da se i njoj da zabrana prilaska njemu je odbijen. Njihovi advokati još uvek se nisu oglasili za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike