Tijana Dapčević se operisala! U javnost izašla kako bi pomogla ženama koje se susreću sa istim problemom!

06.12.2022

11:35

1

Pevačica se susrela sa velikim zdravstvenim problemom čije je jedino rešenje bila intervencija

Tijana Dapčević se operisala! U javnost izašla kako bi pomogla ženama koje se susreću sa istim problemom!
Tijana Dapčević - Copyright G.G./ATAImages

Pevačica Tijana Dapčević progovorila je o zdravstvenom problemu sa kojim se suočila i zbog kog je morala da na operaciju. Ona je za jedan nedeljnik ispričala da je imala ozbiljan problem sa proširenim venama, koji ju je doveo do brojnih kompilkacija, da bi na kraju rezultirao operacijom, a čitavo neoprijatno iskustvo, Tijana deli sa javnošću kako bi pomogla ostalim ženama koje se susreću sa sličnim tegobama.

- Imala sam krofne na nogama. To je ono kad popusti zid, a u jednom trenutku je popustio, i ja sam to okarakterisala da imam krofne na nogama. Međutim, to nije bio jedini problem. Noge su mi oticale, imala sam bolove, noću su me budili grčevi… Kada sam uradila dopler, doktor mi je rekao: „Ovo je trebalo da uradimo pre godinu dana, ja ne znam šta ti čekaš“ - objasnila je Tijana, a bolest joj je, kako je rekla, u tim trenucima izazivala sve veće probleme dok nije odlučila da se operiše.

- U šali volim da kažem: „Mama, od tebe nisam nasledila kuću, njive, kule i gradove, već problem sa venama - našalila se pop pevačica, ali sama bolest nije bila za šalu. Kako je Tijana objasnila, sama operacija nije bila preterano komplikovana, ali joj je pomogla da stane na put problemu koji ju je godinama mučio.

Operacija je rađena pod lokalnom anestezijom, a prema njenim rečima pevačica ju je provela tako što je ćaskala sa doktorima, a čak je i zapevala.

Antonio Ahel/ATAImages
Tijana Dapčević

Na posletku, Dapčevićeva je za "Story" objasnila da se konačno oseća oslobođeno, jer je s leđa skinula ogroman problem, prvenstveno zdravstveni, a zatim i estetski, jer kako je kroz osmeh rekla, sada može da nosi i kratke suknje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike