Sa 14 godina prodavala kruške na pijaci, kopala krompir, danas ima plantažu oraha! Tijana Dapčević prvi put o detinjstvu

01.06.2022

09:03

0

Pevačica je provodila vreme kod bake u Crvenki kao mala

Sa 14 godina prodavala kruške na pijaci, kopala krompir, danas ima plantažu oraha! Tijana Dapčević prvi put o detinjstvu
Tijana Dapčević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tijana Dapčević je u braku sa košarkašem Milanom Dapčevčevićem više od dve decenije. Iz njihove ljubavi rodio se sin Vuk koji danas ima 14 godina, a pevačica je prvi put pričala i o svom detinjstvu kada je prodavala kruške na pijaci sa 14 godina, te kopala krompir.

Printscreen/RTS
Tijana Dapčević

 

- Oduvek sam govorila da ću da rodim muško dete, majčinog sina, koji će da liči na mene. To je Vuk! Zaista je isti ja, samo je građen na oca. Doduše, na Milana je i tvrdoglav i uporan. Nikad se nisam pokajala što imam samo jedno dete, Vuk mi vredi za desetoro. Milan i ja smo bili sedam godina u braku, proputovali smo ceo svet i poželeli bebu. Rekla sam mu: „Ako ne ostanem trudna do septembra, idem na vantelesnu oplodnju!" Te 2007. godine moja sestra Tamara Todevska predstavljala je Makedoniju na Pesmi Evrovizije, a ja sam joj radila medija plan. Bila sam koncentrisana na to, nisam razmišljala o detetu i baš tad sam zatrudnela.

ATAImages/Antonio Ahel
Tijana Dapčević

 

Tijana i Milan su se upoznali košarkaškoj utakmici u Somboru, i već tada je znala da je on čovek njenog života.  

- Upoznala sam ga u Somboru na košarkaškoj utakmici. Jedva sam čekala kraj, bilo mi je dosadno, sve dok nisam ugledala Milana. Odmah mi je zapao za oko! Nakon deset dana uspela sam da ga upoznam, a posle 15 dana smo se smuvali i odmah počeli da živimo zajedno u Somboru. Milan je uvideo da mi je naporno da zbog posla svaki dan putujem za Beograd, pa smo se dogovorili da se preselimo. Evo, već 22 godine živimo zajedno u glavnom gradu Srbije.

Mediji su nekoliko puta pisali da se par razvodi zbog preljube, ali pevačica je to oštro demantovala.

Antonio Ahel/ATAImages
Tijana Dapčević

 

- Pisalo se da me je Milan varao, ali nisam demantovala jer nas tako nešto ne zanima. Niti je on mene varao, niti sam ja njega! Sve ove godine nisam pogledala drugog muškarca, jer u mom mužu imam sve! To je bila i ostala ljubav na prvi pogled. Možda sam ga prevarila sa Džonijem Depom, Metjuom Mekonahijem, Bredlijem Kuperom, ali u mislima... - priča Dapčevićeva za Hit Informer. 

Rano je počela da radi

Prvi novac zaradila je kao tinejdžerka tako što je prodavala kruške na pijaci u Skoplju.

- Sa 14 godina su mi bile potrebne pare. Želela sam nešto da kupim sebi, ne sećam se šta. Kad sam dedi tražila novac, rekao mi je: "Zaradi ga sama." Dao mi je kruške, kazao da odem na pijacu da ih prodam i zadržim sve što zaradim! Ustala sam ujutru u pet, stavila kruške u gajbe i otišla na pijacu. Prodala sam ih i pare stavila sebi u džep - priseća se pevačica i dodaje da se nikada nije bojala rada:

- Kod bake iz Crvenke provodila sam svaki raspust. Uživala sam da joj pomažem u bašti, kopala sam krompir... Sve sam radila i nije mi bilo teško.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike