Šta si skuvala, pa šamarčina! Pevačice otkrile šta se dešava u četiri zida njihovog doma: Majka mi zamera kad nisam pored deteta

03.11.2022

21:29

0

Jelena, Leontina i Tijana su istakle da im se život promenio otkako su postale majke

Šta si skuvala, pa šamarčina! Pevačice otkrile šta se dešava u četiri zida njihovog doma: Majka mi zamera kad nisam pored deteta
Copyright ATAImages/G.G./A.A./Matija Stanisavljević

Članove žirija muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice”, Jelenu Tomašević, Leontinu Vukomanović, Tijanu Dapčević, Angellinu, i muzičkog producenta, Marka Kona, voditeljka Sanja Marinković je ugostila u svojoj emisiji „Magazin In”.

Oni su sa voditeljkom otvoreno razgovarali šta se dešava u četiri zida njihovog porodičnog doma i koliko im se život promenio otkako su postale majke.

- Meni majka rođena zamera kad vidi da sam ko zna gde provela dan, a nisam bila pored ćerke - rekla je Leontina, a Tijana je otkrila kakva je situacija kod nje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Leontina Vukomanović

- Kako to sad ideš na ručak, ideš kod kozmetičara, a Vuk sam kod kuće?! Pa nije sam, sa ocem je - branila se Dapčevićeva.

Jelena Tomašević sa suprugom Ivanom Bosiljčićem živi u skladnom braku, a pred kamerama je otkrila kako funkcionišu stvari u njenom domu.

- Sa ukućanima sam na: „Dobro veče, kako ste? Šta ima da se jede?” To pitam Ivana, ako nije na snimanju, ako jeste, onda ja skuvam - kazala je Jelena kroz smeh, a nakon njene izjave, u svom maniru se našalio i Kon:

Antonio Ahel/ATAImages
Jelena Tomašević

- Šta si skuvala, pa pljus - šamarčina - kazao je Marko u pomenutoj emisiji.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike