Tijana Dapčević otvoreno o sinu i devojkama: Neka otvori četvore oči, znamo mi žene kakve možemo da budemo!

27.02.2022

05:55

0

Pevačica ne zna baš kako će reagovati pošto joj naslednik „izabranicu dovede kući", ali tačno zna kako da ga posavetuje kada su takve stvari u pitanju...

Tijana Dapčević otvoreno o sinu i devojkama: Neka otvori četvore oči, znamo mi žene kakve možemo da budemo!
bosko_jakovljevic_30102017_0017 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ponosna majka trinaestogodišnjeg dečaka, pevačica Tijana Dapčević, otvorila je dušu pa progovorila o tome kako se nosi s pubertetskim danima svog naslednika. Ona je naglasila koliko je raduje to što je on „takav da o svemu razgovara sa svojim roditeljima", posebno u ovo vreme „kada je mladima sve na klik".

- Čekam da prođe, ali imam tu sreću da je moje dete takvo da o svemu priča sa roditeljima, izuzetno je ekstrovertan i to je mnogo bitna stavka za decu koja rastu u 21. veku i koja žive na internetu i sve im je na jedan klik - počela je Tijana, piše „Grand onlajn", a ona je nastavila o tome kako će odreagovati pošto danas-sutra dovede devojku kući.

„Ubiće me sada..."

- A, to ne znam, kako ću da reagujem. Već ima te momente, hoće da ide u bioskop sa devojkom. Ubiće me sada, ne voli da se priča o njemu... Šta on bude izabrao, ja ću biti srećna - rekla je kroz osmeh, pa otkrila i kako ga savetuje kada su devojke u pitanju.

 

 

- Da otvori četvore oči, jer znamo mi žene kakve možemo da budemo - kazala je Tijana.

Sa druge strane, pevačica će početkom marta učestvovati na izboru za „Pesmu Evrovizije". Ovom prilikom, ispričala je kakva su joj očekivanja, kao i šta misli o ostalim kolegama koji će se predstaviti na ovom takmičenju.

Neke izvođače je i posebno izdvojila.

- Ja nastupam 4. marta u drugom polufinalu i ako Bog da i 5. Pesmu je napisala Leontina Vukomanović, dobro se setila posle 22 godine što zajedničkog rada, što prijateljstvovanja... - počela je ona u poznatom stilu za pomenute medije.

- Ja sam već bila na „Evroviziji" 2014. godine, bilo bi lepo da nekad predstavljam i Srbiju, jer sam tada predstavljala Makedoniju, ali mislim da ove godine neko drugi više ima šanse. Ipak, na mlađima svet ostaje. Ono što se izdvaja baš je Angelina, Sara Jo, Zejna Murkić, Sofra ima divnu pesmu. Baš smo se šalili pre par dana: „Brale, takmičimo se u istoj polufinalnoj večeri, ma, ima da te razbijem" - ispričala je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike