Anastasija spava na Gudeljevom ramenu: Nemanja proveo noć na Dedinju, pa odmah otputovali dalje! Isplivala privatna fotografija iz aviona

06.12.2022

08:59

0

Anastasija često ide u Sevilju kako bi provodila što više vremena sa svojim dečkom

Anastasija spava na Gudeljevom ramenu: Nemanja proveo noć na Dedinju, pa odmah otputovali dalje! Isplivala privatna fotografija iz aviona
Anastasija Ražnatović - Copyright Printscreen ,,Ceca show"

Pevačica Anastasija Ražnatović je tokom Svetskog prvenstva u Kataru bodrila svog dečka Nemanju Gudelja, a odmah posle odigrane poslednje utakmice Anastasija se vratila za Beograd. Dan kasnije za njom je došao i Gudelj koga je pevačica dočekala na aerodromu, a potom su se zajedno uputili u vilu na Dedinju, gde su proveli noć zajedno. 

Ni tu se mnogo nisu zadržali, te su juče otišli prvim letom za Španiju, a fotografija iz aviona na kojoj pevačica Gudelju spava na ramenu je oduševila sve njihove pratioce.

 

 

Oboje su bili ležerno obučeni, a da su umorni i da im je ovaj put teško pao govori to što su oboje dremali u avionu.

- Anastasija i Nemanja su otputovali u Španiju, gde on već dugo živi i igra za Sevilju. Cecina ćerka je u više navrata pričala koliko joj prija život u ovoj evropskoj zemlji, a od kako je u vezi sa Nemanjom non-stop je na relaciji Beograd - Sevilja. Zbog poslovnih obaveza je u Srbiji, a u Španiji uživa punim plućima - otkrio je sinoć izvor. 

Podsetimo, reprezentacija Srbije je izgubila od Švajcarske, te je tako njihovo učešće na Mundijalu završeno. Naši fudbaleri su se dan kasnije vratili u svoju rodnu zemlju, a u nedelju veče na beogradskom aerodromu pojavio se i Gudelj. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike