Ceca poludela zbog Anastasije jer je napravila peh: Šta ja mogu da uradim, da pošaljem šofera? Nervira me!

02.12.2022

11:12

1

Dok se ćerka smejala, njena majka je penila

Ceca poludela zbog Anastasije jer je napravila peh: Šta ja mogu da uradim, da pošaljem šofera? Nervira me!
Ceca i Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović gotovo da ne izlazi iz aviona, jer je stalno na nekim putovanjima, o čemu je njen brat Veljko jednom pričao, a poznato je da je imala pehove sa koferima.

Ipak, za pojedine malere, ako se u ovom slučaju tako mogu nazvati, Anastasija je kriva sama, jer joj se čak dvaput desilo da zaboravi kofer kod kuće. Jednom prilikom, ona je putovala zajedno sa Cecom u Beč, pa je i pevačica komentarisala tu situaciju, priznajući da ju je iznervirala.

Anastasija je jednom prilikom putovala na zajednički nastup sa majkom u austrijsku prestonicu, po dolasku na aerodrom shvatila je da je zaboravila kofer. Sada je u emisiji "Ceca show" ispričala da to čak nije bio prvi put da ima neprijatnost.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Anastasija Ražnatović

- Situacija gde sam ostavila kofer kući mi se već desila pre par godina, isto smo tad išli u Beč. Tada je samo mama nastupala tamo, a sada i ja - ispričala je mlada Ražnatovićeva, dodajući da ne zna kako joj se to desilo.

- Ostavila sam ga kod stepenica, mislila sam da će neko da mi ga unese u auto. Tek kada su krenuli da izvlače kofere iz gepeka, ja sam shvatila da sam moj zaboravila - kaže Anastasija, a onda se i Ceca umešala da kaže šta ima, poručujući da je to čak nije iznenadilo.

- To što je Anastasija ponovo zaboravila kofer pred put u Beč za mene nije slučajnost, da me nervira - nervira me. Šta ja tu mogu da uradim, da pošaljem šofera da ide nazad po kofer? - požalila se ona.

Anastasija je, zatim, ispričala kako je rešila problem, a nije mogla da pošalje vozača na Dedinje po kofer.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca Ražnatović

- Znala sam da ne može šofer da ide nazad po kofer, jer je već trebalo da idemo na gejt. Smejala sam se sve vreme, šta mi je drugo ostalo da uradim u toj situaciji. Šta je - tu je - zaključila je pevačica.

Podsetimo, Anastasija je trenutno u Kataru na Svetskom prvenstvu u fudbalu, gde prati utakcime i pruža podršku dečku Nemanji Gudelju, dok je Ceca na Maldivima sa unukom Željkom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike