Hitovi sa crvenog tepiha: Biković čučao sa novinarima, Bekvalčeva ispričala šta više ni u najgorim snovima ne pije! (FOTO)

06.11.2022

21:56

0

Glamurozni događaj okupio je brojne poznate ličnosti na jednom mestu, a oni su pored pažljivo odabranih toaleta još mnogo šta pokazali

Hitovi sa crvenog tepiha: Biković čučao sa novinarima, Bekvalčeva ispričala šta više ni u najgorim snovima ne pije! (FOTO)
Ivana Dudić, Miloš Biković, Nataša Bekvalac - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Poznata imena iz sveta glume, mode, muzike, okupila su se ove večeri u jednom poznatom prestoničkom hotelu, povodom događaja za koji su bili u prilici da ponesu samo najlepše kreacije. Od Jelene Tomašević, preko Marine Tadić, Nućija, Jasne Milenković koja je sa sobom bila povela i ćerku, te Ane Sević, Jelene Karleuše u izazovnoj haljini sa dugim šlepom od perja... Nema ko se nije prošetao crvenim tepihom, a medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, su ih sve pomno ispratile.

Međutim, veče nikako nije prošlo bez iznenađenja - koja su se odvila nasred crvenog tepiha. Izdvajamo tri najupečatljivija, o kojima će se zasigurno još neko vreme pričati.

Glumica Ivana Dudić došla je ruku pod ruku s kreatorkom Suzanom Perić, pa se između ostalog dotakla i jedne uloge novinarke, te toga kako se u njoj snašla. Tada, istakla je kako smatra da je u pitanju težak posao koji mnogo šta sa sobom nosi. S dosta poštovanja prema onima koji ne zanemaruju to da treba slušati svoje sagovornike, zaključila je svoje obraćanje priznanjem da nam se ipak „ne bi našla u koži".

Veliki hit na crvenom tepihu napravila je i pevačica Nataša Bekvalac, najpre iz razloga što je došla iako nije verovala da će stići, pošto nije bila u zemlji. Zatim, u razgovoru s okupljenim novinarima otkrila je da je poskupljenja i te kako pogađaju, a onda se i prisetila svog „najgoreg pijanstva" - kroz maglu.

- Ne sećam se (smeh). Ali, verujem da je bilo blamantno. Tada sam pila votku i đus, dušu sam svoju ispovraćala i otad ne pijem ni jedno ni drugo - s osmehom je zaključila Nata, koja ipak voli s vremena na vreme da se dohvati čašice i to nije skrivala.

Nataša Bekvalac, ATAImages/Amir Hamzagić
 

Miloš Biković napravio je opštu pometnju pošto je čučnuo zajedno s novinarima, pa poveo opširan razgovor. Ovim gestom nema koga nije oduševio na proslavi „Gorkog lista", a i vrlo se opušteno dotakao raznih tema. Osim o glumi, objasnio je da sa devojkom nije došao - jednostavno zato što se kockice nisu poklopile.

- To ne znači da nas nećete videti zajedno već na sledećem događaju - rekao je Biković.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike