Bekvalčeva poslala ženama moćnu poruku: Samo će ovakva uspeti, zapamtite to! (FOTO)

21.11.2022

15:55

0

Pevačica priznaje da nije baš maštala o ovakvom životu, ali da joj je vremenom sve postalo jasnije, pošto joj je put kojim korača bio dat

Bekvalčeva poslala ženama moćnu poruku: Samo će ovakva uspeti, zapamtite to! (FOTO)
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Posle brojnih poruka fanova koji se dive njenom životu, pa traže od nje savete na ovaj način, Nataša Bekvalac je rešila da se oglasi na svom Instagramu i odgovori svima kolektivno.

Najpre je istakla koliko joj je drago što je uglavnom prate devojke i žene, da bi zatim priznala i kako nije sve baš onako kao što izgleda onlajn.

 

 

- Imam potrebu da vam na baš ovako tmuran dan ovo napišem. Većina onih koji me prate su žene, devojke, devojčice. Na moje veliko zadovoljstvo, neću da krijem, oduvek sam to želela i kada je moja muzika u pitanju. Ono što mi često pišete privatno je koliko se divite mom savršenom životu, tražite savete, mislite da znam nešto više, veće nego što znate vi. Želim da vam kažem da niti umem da dam savet, niti znam nšto više od vas, a moj život je sve samo ne savršen - napisala je Nata, pa dodala:

„Imam tuge u galonima!"

- Možda slilke jesu, ali ko još slika tugu? Nje imam, imam je u galonima i čuvam je za neke pesme i retke ljude. Nisam baš maštala o životu koji živim sada, ali sve mi je jasnije zašto mi je baš ovakav put dat. Dame moje, niko, zapamtite, niko vam neće srediti život ako to ne učinite same za sebe i za svoju decu - tvrdi ona.

Zatim, nastavila je rečima:

- Zato, navucite najudobnije pantalone (zgodnije je), zasucite rukave i obezbedite sebi samostalnost i život. Samo nezavisna, samostalna žena može biti slobodna i srećna. Ispravite me ako grešim. I samo tada može voleti baš onoga koje njeno srce želi, a biće zaslužuje - poručila je Nataša, uz fotografiju za koju je ispozirala sa ćerkom.

Nataša Bekvalac, Instagram screenshot / bekvalceva
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike