Kristina Radenković je bila ludo zaljubljena u bivšeg muža Nataše Bekvalac: Spekulisalo se da ju je ostavio zbog pevačice

03.12.2022

17:30

0

Njih dvoje su raskidali i mirili se, a voditeljka je uvek imala lepe reči za njega

Kristina Radenković je bila ludo zaljubljena u bivšeg muža Nataše Bekvalac: Spekulisalo se da ju je ostavio zbog pevačice
Kristina Radenković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Život Kristine Radenković ne privlači veliku pažnju javnosti, pogotovo što se ona trudi i da ga zadrži za sebe.

Poznato je da je u ljubavi već osam godina sa izabranikom Nikolom, sa kojim je dobila dvoje dece, no malo je onih koji znaju da je bila ludo zaljubljena u rukometaša Ljubu Jovanovića.

Njih dvoje su se u ranim dvadesetim upoznali u Novom Sadu i tako započeli ljubavnu vezu. Bili su zajedno nekoliko godina, potom su se rastali, ali ih je sudbina ponovo spojila dve godine kasnije.

Antonio Ahel/ATAImages
Kristina Radenković

Sve se to dešavalo tokom 2013. godine, a Kristina nije skrivala da je srećna sa sportistom.

- Jednom je neko lepo rekao da život nije ravna linija, a u mom slučaju ova izreka je i te kako tačna. Nakon svih uspona i padova koje smo zajedno prošli, slobodno mogu da tvrdim kako smo sada sazreli i mi, ali i naš odnos. Sve uobičajene razmirice rešavamo razgovorom, a tada je veća odgovornost na Ljubi jer mora da se nosi s mojom tvrdoglavošću. Čini mi se da je na dobrom putu da pronađe recept kako da obuzda moj ponekada neobuzdan temperament - pričala je tada voditeljka za "Story", te dodala da u Jovanoviću, pored partnera, ima i prijatelja za ceo život.

- U Ljubi pre svega imam istinskog prijatelja za ceo život. Srećna sam i ponosna na naš odnos. On u meni uspeva da probudi neka od najlepših ljubavnih osećanja i hvala mu na tome. Sada kada razmišljam o našoj vezi i pravim retrospektivu, shvatam da smo jedno kraj drugog emotivno sazreli i da je to što smo ponovo zajedno možda i najlepša stvar koja je mogla da nam se desi u ovom trenutku. A sve se dogodilo spontano.

Ni Ljuba nije skrivao koliko mu Kristina znači.

Instagram screenshot
Ljuba Jovanović sa supugom Milicom

- Do sada sam samo jednom iskreno voleo. To ne znači da sam se u ostalim vezama pretvarao, ali jednu novinarku voleo sam najintenzivnije i najduže - rekao je on svojevremeno.

No, ljubav nije opastala, a nakon raskida je Kristina upoznala svog sadašnjeg partnera, dok je Ljuba uplovio u vezu sa Natašom Bekvalac.

U to vreme se spekulisalo da je Ljuba zapravo ostavio Kristinu zbog Nataše, ali niko od njih o tome nije javno govorio. Voditeljka mu je čak poželela i sreću.

- Tačno je da smo Ljuba i ja bili zajedno. Ali više nismo. Želim mu svu sreću sa Natašom - rekla je tada Kristina Radenković za domaće medije.

Printscreen Youtube/AmiGShow
Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

Inače, ljubavna priča Nataše i Ljube je bila zapravo jedina koja nije toliko bila zastupljena u medijima, za razliku od njenog prvog i trećeg braka.

Pevačica i rukometaš su se u februaru 2015. godine venčali u njenom stanu, a razveli nakon dve godine braka. Danas je Ljuba srećno oženjen svojom izabranicom Milicom, sa kojom se ostvario u ulozi oca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike