Ćerke Nataše Bekvalac i Zdravka Čolića udružile glasove, pa napravile haos na društvenim mrežama

26.07.2022

14:15

1

Komplimenti na račun Hane i Lare su se samo nizali

Ćerke Nataše Bekvalac i Zdravka Čolića udružile glasove, pa napravile haos na društvenim mrežama
noc_15062022_0006 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ćerke pevačkih zvezda Nataše Bekvalac i Zdravka Čolića uživaju na crnogorskom primorju. Naime, Hana Ikodinović i Lara Čolić su se snimale na Tik Toku pevajući numeru od Anđele Ignjatović Breskvice „Lutka“, a na račun njihovog izgleda nizali su se samo komplimenti. 

Ovaj snimak je izazvao veliku pometnju na društvenim mrežama, s obzirom na to da niko nije bio upućen da se njih dve privatno druže i poznaju. 

Printscreen Tik Tok/hanaa.ikodinovic
Hana Ikodinović, Lara Čolić

 

Naslednice Bekvalčeve i Čolića pobrale su sve simpatije pratilaca, kako zbog izgleda, tako i zbog načina na koji su prezentovale novokomponovani singl. 

Podsetimo, Nataša je Hanu dobila u braku za Danilom Ikodinovićem, a danas o naslednici brinu zajedno. Nedavno je njena najstarija ćerka prosavila rođendan, a Bekvalčeva joj je uputila emotivne reči na ovaj divan dan.

Printscreen Tik Tok/hanaa.ikodinovic
Hana Ikodinović, Lara Čolić

 

- Bebo moja prva, ljubavi mamina najveća, srećan ti rođendan. Moj si najveći uspeh, moja si bezuslovna ljubav, moj si oslonac, moj si saputnik i borac, hvala ti što već 15 godina moj si vodič kroz život, učitelj, i hvala ti što sam ti mama. Nije nam lako, ali nam je najbolje! Voli te mama tvoja. Ponosna sam na svaki tvoj korak. Svaki, ne zaboravi! - napisala je tada Nataša. 

Osim Lare, Čola ima i ćerku Unu Čolić, koju je dobio sa suprugom Aleksandrom, a po svemu sudeći, obe su veoma aktivne na drutštvenim mrežama i privlače veoma pažnju javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike