Zdravko Čolić o naslednici Uni i njenoj popularnosti na Instagramu: Ne mešam se, verovatno bi mi nešto zasmetalo

28.04.2022

17:04

0

Pevač ističe da su naslednice i supruga, njegova najveća slabost

Zdravko Čolić o naslednici Uni i njenoj popularnosti na Instagramu: Ne mešam se, verovatno bi mi nešto zasmetalo
Zdravko Čolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zdravko Čolić, veliko je ime muzičke scene. Za njegov koncert se uvek traži karta više, a posle duže pauze usled pandemije koronavirusa, pevač je progovorio o svojim životnim izazovima, željama i očekivanjima.

Između ostalog, spomenuo je i svoju ćerku Unu Čolić koja je sve popularnija na društvenim mrežama, a njene objave privlače veliku pažnju javnosti. Tata Zdravko je otkrio kako se nosi sa time, ali i da li on to odobrava: 

Antonio Ahel/ATAImages
Zdravko Čolić

- Una voli to tako. Vrlo je druželjubiva i komunikativna tako da joj to verovatno znači. To su te godine u kojima smo svi imali neke opservacije, fantazije i slično. Ja se ne mešam. Kada bih ušao u to verovatno bi mi nešto zasmetalo, tako da ne ulazim - rekao je Čola za HRT. 

Kao i uvek, svoj privatni život čuva samo za sebe. Sa suprugom Aleksandrom prošle je godine proslavio 20 godina braka, a zajedno imaju dve ćerke Unu i Laru. Kao i svaki otac, priznao je da su one njegova slabost.

Iako važi za jednog od najvećih balkanskih muzičkih zvezda, i on ima velike neostvarene želje.

ATAImages/ A.A.
Zdravko Čolić

 

 

- Neostvarenih želja ima puno, ali što se tiče karijere to je neka pesma koja bi bila na svetskim top listama. Što se tiče ostalog - to je da poživim. Život me ne miluje, on me gura u razne suprotnosti, a brdo suprotnosti rađa i kvalitet - rekao je Čolić za spomenuti medij.

Zdravko krajem maja ulazi u osmu deceniju života, a kako kaže, sa prijateljima uvek voli da se okupi, jer tad uživa, a kada je posao u pitanju uvek je disciplinovan.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike