Otac Anđele i Nađe o pomirenju sa ženom, otkrio i u kakvom je sad odnosu sa ćerkama: Poniženje nikad neću da im zaboravim! (FOTO)

03.12.2022

08:20

0

Zoran Đorđević ne krije koliko su ga naslednice razočarale i tvrdi da su, posle svega što se odvilo, u stvari one na gubitku

Otac Anđele i Nađe o pomirenju sa ženom, otkrio i u kakvom je sad odnosu sa ćerkama: Poniženje nikad neću da im zaboravim! (FOTO)
Zoran Đorđević - Copyright Instagram screenshot / zoks975

Otac jutjuberki Anđele i Nađe, Zoran Đorđević, odgovarajući na pitanja fanova je otkrio da se i dalje nalazi u Parizu, te da dane provodi ćutke, jer ne govori tamošnji jezik. U naslednice i ženu koje su ga napustile, kako je često i do sada naglašavao - bez ikakvog objašnjenja, duboko je razočaran.

Zoran je istakao kako bi, iako ih i dalje voli, „pre da crkne, nego da se pomiri sa nima" - posebno sa jutjuberkama za koje smatra da su sada na gubitku, jer više nemaju njega za oca.

Zoran Đorđević, Instagram screenshot / zoks975
 

- Prolazim trenutno sam kroz veoma težak period. Pamtim veoma dobro. Apsolutno sam siguran da ovakvo ponašanje neću nikada da im zaboravim. Definitivno ne.

Od Tine i dalje čeka odgovor po pitanju razvoda i ne spušta loptu.

Zoran Đorđević, Instagram screenshot / zoks975
 

Želi da ovaj brak prekine, a na pitanja o novoj ljubavi putem društvene mreže Instagram šaljivo je ogovorio:

- Hajde, kada i gde je kasting?

Upitan kako mu je tamo samom, poručio je:

- Teško manje-više, ali je jako tužno.

Što se tiče samog odnosa sa ćerkama - gleda im Instagram „storije", kao i one njemu, što vas takođe čeka u galeriji koja sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike