Šok tvrdnje o odnosima u porodici Anđele i Nađe: Otac je već jednom hteo razvod, a deca su stala na stranu majke? (FOTO)

19.10.2022

07:15

0

Drama oko jutjuberki i dalje traje

Šok tvrdnje o odnosima u porodici Anđele i Nađe: Otac je već jednom hteo razvod, a deca su stala na stranu majke? (FOTO)
andjela_i_nadja - Copyright Instagram screenshot / andjelica

U javnosti se podigla ogromna prašina pošto je otac poznatih jutjuberki Anđele i Nađe, Zoran Đorđević, saopštio putem platforme preko koje su se njegove naslednice i proslavile da njih već izvesno vreme nigde nema. Isto je važilo i za njegovu suprugu, te rođaku koja je živela sa njima, a nestanak nije mogao da prijavi nadležnima dok ne prođe 48 sati, prema zakonu u Francuskoj.

Mnogima je svakako laknulo pošto je značajno kasnije saopštio da su pronađene.

Objasnio je tada kako su ga u stvari napustile i onemogućile mu da ih na bilo koji način kontktira, ali drama se nije stišala - jer se pojedinci u komentarima nikako nisu iznenadili kada je Zoran istakao da su imali probleme, samo da on nije znao da su baš toliko veliki.

- Lepo od njega što nije hteo da produbljuje priču i rekao da su okej, a razumem i njih. U par navrata se užasno drao na njih u „lajvu" i devojkama je verovatno svega preko glave, plus se drao na njih u lajvu pred 3.000 ljudi. Ne želim da zamišljam kako je iza kamere - napisao je jedan korisnim Jutjuba.

Youtube screenshot / Andjela&Nadja
 

- Ne znam da li se neko seća, ali ja se sećam da je Zoran pre nekih mesec dana objavio na Instagram „storiju" nešto za razvod braka i kako su Anđela i Nađa još tada stale na stranu njihove majke. Međutim, to je posle sve utihnulo i koliko vidim, tad su se pomirili svi, šta god da je bilo. I sad se ovo desilo, tako da iskreno verujem da je istina. Mada mi je čudno da su sve stvari ostavile ovako, mora da je neki haos bio pre toga - pisali su ljudi dalje, te tako otkrivali koliko su upoznati u porodične odnose jutjuberki.

„Kako (te) i neće napustiti kad se u prethodna dva Anđelina lajva dereš na nju što nije pozvala ljude da gledaju lajv?", „razumem devojke, užasno se drao na njih u lajvu, zamislite kako je kada se kamere ugase", nastavio se niz.

Zoran Đorđević, Youtube screenshot / Andjelai&Nadja
 

Sa druge strane, bilo je i onih koji se ne slažu sa svime što je prethodno ispisano.

- Nisam želela da komentarišem, ali sada moram. Samo me zanima zašto su te napustile, zbog čega, je l' ima razloga? Nikome ništa nije jasno. Pojasnite nam malo. Videlo se koliko ljubavi ima u vama jer imate predobre ćerkice, fine i radne. Nikada ne bih posumnjala u njih da napuste svoju porodicu i odu. Stvarno mi je žao - napisala je jedna obožavateljka.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike