Jutjuberke Anđela i Nađa pobegle od oca, a sada se oglasile: Morale smo psihički da se stabilizujemo

13.11.2022

20:17

0

One su istakle da u javnost neće iznositi one negativne strane njihove porodice

Jutjuberke Anđela i Nađa pobegle od oca,  a sada se oglasile: Morale smo psihički da se stabilizujemo
Copyright Printscreen Youtube/Andjela&Nadja

Pre nekoliko nedelja u javnosti se pojavila vest da su poznate jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević nestale.

Njihov nestanak je putem društvenih mreža obelodanio otac Zoran, koji je istakao da je zabrinut što mu se ćerke ne javljaju. Nakon medijske hajke koja je trajala čitav dan, otac jutjuberki je otkrio da su ćerke otišle od kuće zbog njega

Posle mesec dana, Anđela i Nađa su se prvi put oglasile i otkrile šta se dešavalo u proteklom periodu.

Printscreen Youtube/Andjela&Nadja
Anđela i Nađa Đorđević

- Nismo znale šta da kažemo, da li treba da kažemo ili ne treba. Nikada nismo čak ni imale pisano šta ćemo da kažemo u bilo kom videu, pa tako smo rešile da i ovaj video bude spontan i da kažemo iz duše - rekla je Anđela i dodala:

- Želimo da se izvinimo svima, imamo potrebu, zbog toga što je otišlo javno, zbog toga što smo mi vama poznate već sedam godina, prisutne smo u javnosti, svima mogućim, tako da, prosto nam je žao zbog toga što ste se uznemirili, zabrinuli, kakvu god reakciju da ste imali, nama je žao. Žao nam je, jer mi nismo ovo želele da ode javno. Ne samo vi, već naši prijatelji, porodica, šira i bliža su se uplašili, i mi to razumemo, ali u tom trenutku nismo znale kako drugačije da reagujemo. Nismo ni znali da su svi upućeni u sitauciju.

Printscreen Youtube/Andjela&Nadja
Anđela i Nađa Đorđević

- Ovih skoro mesec dana nam je bilo i preko potrebno, da stabilizujemo psihičko stanje, svoje živote, da možemo da nastavimo dalje, radeći ono što volimo, ono što nas ispunjava. Zato smo i odlučile da vas pozdravimo sve, da se vraćamo svom poslu! - ubacila se Nađa.

- Sada smo srećne, što možemo da nastavimo da radimo, baš onako kako mi volimo, zbog toga će se neke stvari promeniti. Pre toga želimo da kažemo da nam je žao što su neki ljudi pomislili da sve što se desilo, jeste neki marketinški trik, da je naša šala. Naiskrenije, koliko god imale šale, mi nikada se ne bismo šalile na ovakav način. Mi znamo da ste imali idealizovanu sliku o našoj porodici - priča Anđela, a Nađa dodaje:

- Ne smete zaboraviti da život ispred i iza kamere nije isti. Svaki influenser, svaka javna ličnost odlučuje šta želi i šta ne želi da predstavi javnosti. Mi ćemo reći jednu stvar, Anđela i ja živimo sa mamom i kucama, i od tada ćete tako nas viđati.

- Želimo da vas zamolimo da poštujete našu privatnost. Nadamo se da ćete prihvatiti to da naš privatan život želimo da zadržimo za sebe. Nemamo potrebu da pričamo šta se dešava iza kamere. Mi želimo da vam predstavimo vesele stvari, nešto lepo i onako kako mi osećamo. Nadamo se da ćete to poštovati! Meni je jako teško da snimam ovaj video - priča Anđela na ivici suza.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike