Jutjuberkama otac poručio da je mrtav za njih, a one pokazale kako uređuju novi stan, Anđela zaplakala: Žao mi je (FOTO)

24.11.2022

07:50

0

Iako grade novi život, čini se da im nije sve potaman, a o tome govore i suze jutjuberke koja govori da je tužna

Jutjuberkama otac poručio da je mrtav za njih, a one pokazale kako uređuju novi stan, Anđela zaplakala: Žao mi je (FOTO)
Anđela i Nađa - Copyright Printscreen Youtube/Andjela&Nadja

Jutjuberke Anđela i Nađa su u žiži javnosti od onog trenutka kada je njihov otac Zoran prijavio nestanak naslednica. Međutim, ispostavilo se da su ga ćerke zajedno sa majkom napustile i od tog trenutka više nisu u kontatku. 

Anđela i Nađa o ovom temi za javnost nisu želele da pričaju, a njihov otac je u poslednjem obraćanju na Instagramu istakao da je za ćerke mrtav, dao im rok za iseljenje iz stana, tražio razvod od supruge. Jutjuberke su nedelju dana kasnije objavile video na svom Jutjub kanalu i pokazale kako uređuju novi stan. 

Ipak, da im nešto nije po volji, govori i emotivan prizor iz kuće kada je Anđela ronila suze, ali razlog zbog kog plače nije želela da otkriva. 

- Ljudi, ne znam što plačem. Plače mi se, a ne znam što plačem. Tako nekad plačem, a ne znam ni zašto. I srećna sam, i tužna u isto vreme. I žao mi je što... Jednostavno ne znam - poručila je kroz jecaje Đorđevićeva, brišući pritom suze.

 

Iako je ostala nedorečena, nema sumnje da su jutjuberku savladale emocije zbog nedavnih ispovesti oca Zorana koji je, između ostalog rekao "izbaciti njihove stvari na ulicu".

- Kada želite da napustite porodicu i nestanete, kao što ste vi uradile meni, morate da budete spremi da očistite sve za vama. Ne može i jare i pare. Anđelina i Nađina ideja jeste bila da se otvori Jutjub kanal, taj kanal sam ja otvorio, jer su one bile maloletne. Ja sam ugovor potpisao i prvih 30.000 evra u marketing sam uložio ja. Niko od nas nije znao da će one od toga da zarađuju. Kada su ozbiljan novac zaradile, pitao sam ih čime žele da se bave, a one su rekle da hoće da im to bude posao. Tada sam im rekao da moraju time ozbiljno sae posvete - ispričao je nedavno Zoran na svom Instagramu i dodao:

- Plaćao sam stan i ja sam garant za nekretninu u Nici, ali ne znam da li su one tamo. Izašao sam sa jednom malom torbicom i uzeo stan u Parizu. Kuću vam ostavljam. Imate rok između 15. decembra i 1. januara da uzmete sve što želite, posle toga biću prinuđen da sve izbacim pre nego što budem predao kuću.

Instagram_zoks975
Zoran Đorđević

Podsetimo, Zoran je šokirao javnost, otkrivši da će njegova mlađa ćerka uskoro da se uda, te da smatra da će njegova supruga ostati na ulici kada to odluči da uradi i starija.

- Uskoro ćete čuti da se Nađa udaje, ja ne znam šta Tina razmišlja i kad se Anđela bude udala, ona će na ulici da ostane. Ja njima ne mogu da oprostim, potražiću i ja sebi partnera, krenuću da izlazim, da živim samački život. Da budem sam neću. Tina i ja smo bili u braku 23 godine - ispričao je on.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike