Moji honorari su potrošeni unapred! Aleksandar Misojčić pozajmljivao novac da unapredi karijeru

02.12.2022

18:55

0

Xander ističe da ulaže veliki novac u karijeru, da je veliki šopingholičar, ali i da je bio primoran da pozajmljuje pare

Moji honorari su potrošeni unapred! Aleksandar Misojčić pozajmljivao novac da unapredi karijeru
Aleksandar Misojčić Xander - Copyright Instagram printscreen/xandermisojcic

Karijera zvezde „Granda”, Aleksandara Misojčića koji je ostao upamćen po spektakularnom nastupu sa pevačicom Jelenom Karleušom, ide uzlaznom putanjom. Posle ovog muzičkog takmičenja Xander je zakazao brojne nastupe, a kako kaže, svaki honorar je unapred potrošio.

Između ostalog, bilo je reči o njegovim kulinarskim sposobnostima, novim pesmama, ali i da li je pozajmiljivao pare kako bi unapredio karijeru. 

- Kada je kulinarstvo u pitanju, nemam baš dara za neko preterano spremanje hrane, ali sam za degustaciju prvi. Trenutno sam na dijeti spremam se za novi spot i naređeno mi je da se striktno pridržavam pravila - požalio se on i dodao:

 

 

- Ne znam šta mi se sprema kada je spot u pitanju. Pošto su me stavili na rigoroznu dijetu i rekli da probušim kašiku, mogu samo da pretpostavim šta me čeka. Veliki sam gurman i bik u horoskopu. Trudim se sve za lepotu.

Kako kaže, novac za dobar stajling ne štedi, a veliki je šopingholičar.

- Za obućom sam baš zaluđen. U poslednjih godinu dana sam više baziran na svakodnevne odevne komade, a za specijalne prilike tu je moj tim koji uvek najbolje izabere - dodao je Misojčić i požalio se da previše troši novca:

 

 

- Moji honorari su svi potrošeni unapred, ali ja stvarno dosta ulažem u svoju karijeru. Neki misle da možda preterujem ali ja drugačije ne znam, to je pravi i jedini uspeh. Ponekad pozajmim pare od prijatelja ili porodice, nekako nastojim da iz projekta u projekat idem dalje. Mnogo radim nastupi su puni, rasprodati, pa imam od čega i da ulažem.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike