Dok svi estradnjaci dobijaju duple honorare za Novu godinu, ova pevačica šokirala jer ne peva nigde!

01.12.2022

17:23

2

Šerifovićeva je o ovome obavestila pratioce na Instagramu

Dok svi estradnjaci dobijaju duple honorare za Novu godinu, ova pevačica šokirala jer ne peva nigde!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

Estradni umetnici su novogodišnje tezge već uveliko zakazali, a poznato je da su honorari za doček duplo veći nego obično. I dok će veliki deo estrade profitirati u najluđoj noći, jedna pevačica će sedeti kod kuće, odmarati i dočekati Novu godinu sa porodicom. 

U pitanju je pevačica i članica žirija Zvezda Granda Marija Šerifović, koja je pratioce o ovome obavestila na Instagramu. Naime, Marija se požalila da joj je pretrpano prijemno sanduče na Instagramu i da joj svi postavljaju pitanje gde će nastupiti za doček Nove 2023. godine.

ATAImages/ A.A.
Marija Šerifović

Kako bi stavila tačku na nagađanja, ona je svima rešila da odgovori obraćanjem na Instagramu. 

- Ljudi moj, ovih dana ste mi zatrpali DM porukama gde nastupam za doček. Znači, za Novu godinu ne nastupam 99 odsto. Odmaram, sedim, jedem, pijuckam, sunčam se, lepota božija - rekla je Šerifovićeva. 

24seddam/D.B.
Marija Šerifović

Marijin odgovor je sve iznenadio, a mnogi se pitaju zbog čega je muzička zvezda donela ovakvu odluku, s obzirom na to da se njene kolege bore za dupli honorar koji dobijaju za Novu godinu.

Podsetimo, za doček Nove godine, na platou ispred Skupštine Srbije, Beograđane će zabaljati treperi Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući. Ovo će biti prvi put da na ovako značajnom događaju nastupaju mladi izvođači, što su čelnici Beograda već i najavili.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike