Pevač zvezda „Granda“ prozvao Kebu i Kitića: Nemaju stila, to forsiranje modernog njima ne stoji

17.03.2022

22:39

2

Xander prati sve modne trendove, a otkrio je i čiji mu se stil oblačenja od kolega sa estrade dopada

Pevač zvezda „Granda“ prozvao Kebu i Kitića: Nemaju stila, to forsiranje modernog njima ne stoji
Aleksandar Misojčić Xander - Copyright Instagram printscreen/xandermisojcic

Zvezda „Granda“  Aleksandar Misojčić Xander ostao je i te kako zapažen po svojim nastupima u pomenutom šou programu, a mladi pevač se trudi da nastavi u istom ritmu u daljoj karijeri.

Xandera je na sceni osim energije i inovativnosti, posebno isticao i veoma neobičan stajling. On prati modne trendove i ima specifičan stil oblačenja, a bez ikakvog ustručavanja je priznao da mu se oblačenje pojedinih starijih kolega nimalo ne dopada. 

- Volim stil Ace Pejovića, on mi onako ima svoj pečat i volimo iste marke... Ko se loše oblači? Postoje ovi stariji pevači, fazon Kebe, Mileta Kitića, oni mi se nikako ne sviđaju, Mitar Mirić... To preterano guranje modernog njima ne stoji - rekao je pevač u emisiji „Grand magazin", pa priznao da ga porede sa pevačicama:

 

 

- Porede me i sa Karleušom i sa Milicom Pavlović, sa ženama sa naše estrade i zbog stajlinga i zbog te neke energije. Ja se trudim da kad promovišem pesmu bude u velikom stilu, da gledaoci imaju šta da vide. Od muškaraca me porede sa Nemanjom Stevanović, Džastinom Timberlejkom - kazao je on u pomenutoj emisiji. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike