Xander priznao: Startovao sam „Uraganke", ali su me iskulirale! Sada mu se sviđa druga popularna pevačica (VIDEO)

28.11.2021

08:15

0

Mladi pevač je za 24sedam govorio o karijeri, nežnijem polu, ali i priznao da bi Tanji Savić pevao na razvodu braka

Xander priznao: Startovao sam „Uraganke", ali su me iskulirale! Sada mu se sviđa druga popularna pevačica (VIDEO)
IMG_9561 - Copyright Foto: Magic Box

Iako se tek afirmisao na našoj estradnoj sceni, mladi pevač Aleksandar Misojčić poznatiji kao Xander,već ima želju da u budućnosti održi koncert u Areni ili na Ušću. U prilog njegovom samopouzdanju i velikim željama svedoči i ona da bi upravo na jednom takvom koncertu ugostio ni manje ni više nego Jelenu Karleušu, koja mu je tokom takmičenja u „Zvezdama Granda", prilikom jednog nastupa, pomogla da se izdvoji.

Ona je, naime, stupila na scenu dok je on nastupao i zaigrala s njim, a nakon ovog snimka mnogi su zapazili Xandera.

Baš o ovoj temi, 24sedam je započeo razgovor sa pevačem, a zatim su se zaređale i mnoge druge zanimljive priče. 

- Cilj mi je da napravim hit i uspeh, a posle toga možda Arena, Ušće, ne bi bilo loše. Nisam skroman jer to u ovom poslu nije vrlina. Moramo da pucamo na visoko. Jelena Karleuša je prva koju ću pozvati na svoj jedan takav koncert, jer je ona glavni krivac za to što sam sada gde jesam. Nakon tog nastupa je krenulo sve pozitivno da mi se dešava. 

Misojčić je zatim istakao da karijeru ne bi gradio na skandalima, te da bi odbio da pozira nag i pustio u javnost svoje eksplicitne snimke.

 - Ne bih se slikao, smatram da za popularnost nisu potrebne stvari tog tipa. Energijom ću se boriti. Mada, nikad ne reci nikad, jedino ako se desi baš nešto što ne mogu da sprečim.

Kako poslednjih meseci javnost potresa drama koja se odvija između Tanje Savić i njenog još uvek zakonitog supruga Dušana Jovančevića, Xander kaže da bi joj rado zapevao pri razvodu braka, ako ga bude pozvala.

 - Što da ne, ako me pozove, pevao bih. Pevam svuda gde je veselje, pa čak i ako je to povod - kaže „Zvezda Granda", a zatim kao pevačicu koja je najviše po njegovoj meri kada je fizički izgled u pitanju, izdvaja pevačicu Teu Tairović.

- Ona je top, stvarno je živa vatra. Radili smo zajedno, dopada mi se kako to radi. Smatram da je zasluženo ne estradi baš tu gde jeste, i ja bih mogao da učim od nje, kada je građenje karijere u pitanju. Pored nje, lepo izgledaju Aleksandra Mladenović, „Uraganke", bilo koja od njih tri. Zapravo Ksenija je zauzeta, ali na primer Sanja Vučić  - kaže mladi pevač pa zatečen pitanjem, sa smeškom na licu otkriva da je nekima od njih slao poruke pokušavajući da se udvara.

 - Jesam, ali su me iskulirale. ali, polako, doći će moje vreme, kada će one meni dapišu - završava Xander sa osmehom na licu za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike