Imao je vreli ples sa Karleušom u "Zvezdama Granda", a sada ima svoj hit! Xander osvojio žene! (VIDEO)

25.10.2021

15:41

0

Mladi pevač ostao je upamćen nakon što je izveo pesmu "Seksi ritam" i otpevao refren "Karli, imaš dobar batak", a karijeru je nastavio snimanjem prve pesme "Bye, bye" u čijem spotu se pojavljuje i poznata voditeljka

Imao je vreli ples sa Karleušom u "Zvezdama Granda", a sada ima svoj hit! Xander osvojio žene! (VIDEO)
IMG_9561 - Copyright Foto: Magic Box

Bivši učesnik "Zvezda Granda" Aleksandar Misojčić, poznatiji kao Xander, oduševio je naročito žensku publiku u prošloj sezoni, ostao je upamćen i po Jeleni Karleuši, a sada ima i svoju pesmu "Bye, bye".

U prošloj sezoni, Xander je izvodio pesmu "Seksi ritam" Džeja Ramadanovskog, a na sceni mu se pridružila pevačica koja je u to vreme bila u žiriju ovog takmičenja, te su oborili sve rekorde. Umesto "Cupi imas dobar batak", Aleksandar je otpevao "Karli imaš dobar batak" i izazvao opšti smeh u studiju. Dok je Jelena igrala pored njega, on je pevao i klečao pored, a ona je onda naslonila i nogu na njega.

 

 

Sada je u spotu za svoju pesmu ponovo pokazao kakav ima i plesni talenat.

- Dragi moji, ovo je za mene poseban dan, veliki korak ka ispunjenju onoga u šta iskreno verujem. Predstavljam vam moj prvenac pod nazivom "Bye Bye". Želim da se od sveg srca zahvalim celoj ekipi koja je nesebično dala svu svoju energiju kako bi ovo zvučalo i izgledalo upravo ovako - poručio je Xander.

Inače, u spotu se pojavljuje i jedna od najzgodnijih domaćih voditeljki, Ana Radulović, čiji video možete pogledati ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike