Barbara Bobak za 24sedam posle priča o paklu s nastupa: Toliko mi je bilo loše da su me odneli s bine!

11.09.2022

17:15

0

Pevačica se umalo i onesvestila na sceni

Barbara Bobak za 24sedam posle priča o paklu s nastupa: Toliko mi je bilo loše da su me odneli s bine!
Barbara Bobak 1 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vest da se Barbari Bobak slošilo usred nastupa, toliko da je morala da se izvini publici i prekine šou, mnoge je zabrinula. Tim povodom, ekipa 24sedam je stupila u kontakt sa pevačicom, koja je objasnila da se sve odvilo pre nekoliko nedelja i da joj nimalo nije bilo lako.

Kako kaže - odneli su je sa bine koliko joj nije bilo dobro. Bila je na ivici da se onesvesti.

- To je bilo pre jedno dve, tri nedelje. Dva dana pre nego što se to desilo, ja sam snimala spot. Ceo dan nakon toga sam radila u Novom Pazaru. Nisam jela ništa što ne treba, alkohol nisam ni probala. Tog jutra, kada sam imala nastup, osećala sam se dobro, međutim kada sam počela da se sređujem i šminkam osetila sam da mi je muka i samo krećem da povraćam - prisećala se Barbara za naš portal, koja je odmah bila pozvala majku u pomoć.

Ona je i medicinski radnik, pa nije mogla da izabere bolju osobu da se sa njom u tom trenutku konsultuje.

„Nisam ni pomišljala na to da otkažem svirku!"

 - Sve vreme sam se šminkala i povraćala! Ali nisam razmišljala da otkažem nastup zbog svih tih ljudi koji će doći, kolega muzičara, gazde... Takva sam, radoholik. Mama mi je donela klometol i bila sam malo bolje, međutim, ispovraćala sam se ponovo ispred kluba - kaže Barbara, koja se i posle svega toga opet latila mikrofona.

- Ušla sam u bekstejdž i tu sam primila infuziju. Tada mi je bilo super, osećala sam se kao nova, ali kako sam kročila na binu i zapevala, opet mi nije bilo dobro. Otpevala sam 15, 16 pesama i samo mi je pao mrak na oči! Gledala sam gde ću, šta ću i, brzo pretrčim iza bubnja i povratim preko ograde od bine - nasmejala se sada, ali joj onda nije bilo nimalo smešno.

„Razumeli su..."

- Odneli su me sa bine jer sam skoro pala u nesvest, toliko mi je bilo loše. Posle sam se vratila samo da se izvinim publici i aplaudirali su, razumeli su me.

Kako joj je baš na ovaj način pozlilo, koji može biti karakterističan i za trudnoću, kod pojedinaca se pojavila sumnja i da je Barbara možda u drugom stanju.

 - Da, evo, ne znam šta ću pre od života nego decu da pravim, još mi samo to fali - prokomentarisala je Barbara tokom razgovora i nasmejala se, pa dodala:

- Nisam ih pravila kad je trebalo i kad sam imala priliku, kada sam bila u vezi. Ni tad nisam razmišljala o deci, a kamoli sad. O tome nema ni govora - otklonila je svaku sumnju ona u poznatom stilu, za 24sedam

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike