Bogatstvo Didi Janković: Pevačica ima vilu od 500 kvadrata, a njena torba košta kao dva stana u Beogradu

01.12.2022

16:35

1

Didi J se neretko na društvenim mrežama pohvali luksuznim komadima odeće i aksesoarima

Bogatstvo Didi Janković: Pevačica ima vilu od 500 kvadrata, a njena torba košta kao dva stana u Beogradu
Didi J - Copyright Privatna arhiva/Didi Jankovic

Bogatstvo javnih ličnosti tema je koja često intrigira javnost. Mnogi od njih na društvenim mrežama pokazuju raskošan život koji žive, velelepne vile, skupocene stvari, luksuzne automobile, a jedna naša pevačica prednjači u svemu u odnosu na ostale kolege sa domaće javne scene, pišu domaći mediji.

U pitanju je pevačica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi J, koja se trudi da pored domaće gradi i inostranu karijeru, a uskoro će fanove obradovati i sopstvenom aplikacijom.

Ona se 2013. godine udala se za dvadeset godina starijeg biznismena, IT stručnjaka, Danijela Rokvića, a njene fotografije pokazuju u kakvom luksuzu živi. 

 

Pevačica i njen suprug imaju impozantnu vilu u Beogradu na Vračaru od 500 kvadratnih metara, tri kućne pomoćnice, što i nije čudo, s obzirom na to da Dijanin garderober vredi ogromno bogatstvo, a u kući postoji i lift.

Inače, Dijana u svojoj kolekciji aksesoara ima "Hermesovu Birkin" torbu u orandž nijansi koja košta kao dva stana u Beogradu. Naime, za tu torbu, koja je prodata za 100.000 dolara, postojala je lista čekanja čak šest godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

Didi je sebi uspela da priušti i cipele koje na sebi imaju, kako ona kaže, zlatne "roleks" satove, a koje koštaju 2.000 evra.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike