Razveo se Met Leblank posle četiri godine braka: Zvezda "Prijatelja" ne liči na sebe uopšte! (FOTO)

16.02.2022

13:07

0

Glumac je uhvaćen u ležernom izdanju sa znatnim viškom kilograma

Razveo se Met Leblank posle četiri godine braka: Zvezda "Prijatelja" ne liči na sebe uopšte! (FOTO)
profimedia-0330743502 - Copyright Profimedia

Američki glumac Met Leblank, koji se proslavio ulogom Džoija u hit seriji "Prijatelji" razveo se od supruge i producentkinje Aurore Maligan nakon četiri godine braka.

"Daily Mail" piše kako se par razveo još 2020., ali su informacije o tome poznate tek sada.

- Njihova veza je došla do vrhunca. Gotovo je. Velika je to šteta i Met je te vesti primio jako teško, kao što bi svako - rekao je izvor blizak paru.

Problem je predstavljala razlika u godinama jer je Aurora 17 godina mlađa, ali i razdvojenost jer ona živi u Engleskoj, dok je Met u Los Anđelesu.

Par se upoznao 2016. na setu BBC-jevog šoua "Top Gear", kada je Met postao voditelj, a gde je ona radila kao producentkinja.

Profimedia
Neprepoznatljiv: Met Leblant

Nedavno su popularnog Džoija iz "Prijatelja"  paparaci uhvatili na parkingu ispred hipermarketa u Los Anđelesu. Na sebi je imao kapu i naočare za sunce koje su mu pokrivale lice.

Međutim, nekad simpatični Džoi iznenadio je javnost sada zapuštenim imidžom, kao i preteranim viškom kilograma.

Podsetimo, Leblank se 2016. godine rastao od Andree Anders s kojom se razišao pre dve godine. Posle toga privatni život krio je od očiju javnosti, sve dok nije upoznao Auroru.

Međutim, od prve supruge Melise Sju, s kojom ima i ćerku, glumac je prekinuo 2006. godine. On je izjavio da je zbog svoje naslednice imao veliki stres, zbog kog se povukao iz javnosti n skoro pet godina. 

Profimedia
Met Leblant

- Godinama sam jedva izlazio iz kuće. Pregoreo sam, nisam želeo da imam raspored niti bilo gde da idem. Tada sam sebi to mogao da priuštim. Moj je agent bio van sebe. Nazvao sam ga i rekao mu neka izgubi moj broj na nekoliko godina.

Bilo mi je to vrlo teško razdoblje. Umalo sam doživeo nervni slom. Proživljavao sam težak razvod od Melise, a imali smo bebu. Mojoj je ćerkici postavljena teška dijagnoza - problem s mozgom, jedan oblik displazije, ali sada je konačno dobro. Bilo mi je vrlo teško - izjavio je glumac, pa dodao:

- Posao u tom trenutku nikako nije mogao da mi bude prioritet. Shvatio sam da je porodica najvažnija i da je sve ostalo u drugom planu. Ne postoji li izreka da nas ojača ono što nas ne ubije?

Dženifer Aniston i Met Leblank Profimedia
Met Leblant i Dženifer Aniston

On je tada ispričao i kako provodi vreme sa ćerkom Marinom, ističući da mu je to prioritet.

- Želim da provodim što više vremena s njom. Pripremamo doručak zajedno, idemo na jahanje, opuštamo se u prirodi i zaista se trudim da provodi što više vremena na otvorenom. Najdraže mi je vreme provedeno s njom. Jako smo povezani i Marina je najbolje što mi se dogodilo u životu. Bivša supruga i ja ostali smo u dobrim odnosima i delimo starateljstvo nad njom - otkrio je Met delić svoje porodične situacije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike