Šok žurka žena fudbalera u Kataru! Skakale polugole u bazen, pile koliko su mogle: Prešle svaku granicu! (VIDEO)

30.11.2022

11:59

0

Izabranice Engleza su uglavnom odmarale, dok su njihove opuštenije drugarice iz Velsa pravile opšti šou

Šok žurka žena fudbalera u Kataru! Skakale polugole u bazen, pile koliko su mogle: Prešle svaku granicu! (VIDEO)
Kris Mepam, Deni Vord, Neko Vilijams - Copyright 24sedam/Pexels/Profimedia

Devojke i žene fudbalera Engleske uglavnom su mirovale na Mundijalu. U jednom trenutku, čak je i primećeno kako zevaju od umora. Njihove prijateljice iz Velsa, međutim, toliko su partijale, prenosi „Daily mail", da su pokrenule lavinu komentara o tome kako su prešle svaku granicu svojim ponašanjem.

Radile su zvezdu, ispijale pića na eks, skakale polugole u bazen... Žurka je bila baš luda tokom takmičenja njihovih izabranika koji su završili kao poslednju u Grupi B, te okončali svoje učešće na Mundijalu.

Sada, kada i one sa njima pakuju kofere i odlaze kući, samo se o ženskom provodu priča, zbog prizora koji kolaju društvenim mrežama. Tamošnji mediji su ih, malo je reći, razapeli zbog čitavog skandala.

Sestra Harija Vilsona, Eni, usnimljena je kako pada dok u alkoholisanom stanju pokušava da napravi zvezdu. Verenica Krisa Mefama, Džodi Frensis, na eks je ispijala piće i iz flaše... Ukupno ih je bilo 19, a među njima bile su i devojka Denija Vorda, Rebeka Nejlor, verenica Meta Smita, Emili, kao i devojka Nika Vilijamsa, Nikol Hagan.

Dok se fudbaleri Velsa nisu baš sjajno proveli, one zasigurno jesu, zbog čega ih loš glas koji ih trenutno bije - očito i ne brine preterano. Nijedna se još nije oglasila akonto ove priče, niti izvinila zbog bilo čega.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike